Svatební mejdan v hotelu Kempinski: Jak pařili Buffonovi! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Svatební mejdan v hotelu Kempinski: Jak pařili Buffonovi!

Novomanželé Alena a Gigi Buffonovi.
Novomanželé Alena a Gigi Buffonovi. (Aha! – David Kundrát, Martin Hykl, Marej Pátek)

Svatební mejdan Aleny Šeredové (33) a italského fotbalového brankáře Gianluigiho Buffona (33) se stěhuje do Itálie. Novomanželé včera v dopoledních hodinách pláchli z hotelu Kempinski, kde se konala i večerní párty. Byl to takový roztomilý dýchánek s caparty. Poslední z hostů opustil večírek úderem jedné hodiny.

Čtvrteční svatební obřad na Vyšehradě trval přesně hodinu, pak se novomanželé přesunuli do Ledeburských zahrad, kde proběhlo focení. Zbytek svatebčanů zamířil rovnou do hotelu, kde už čekalo vychlazené šampaňské.

Nechybělo ani tradiční házení květinou. Tu bohužel neukořistila Alenina sestra Eliška (22), která určitě také touží po vdavkách, ale postarší dáma zřejmě italského původu. Svatební mejdan se nesl v poklidné atmosféře. Nevěsta korzovala mezi hosty a připíjela si šampaňským.

Jejich páteční odjezd nám potvrdil i portýr u vstupu do hotelu. „Ti už odjeli dopoledne,“ řekl. Manželé Buffonovi totiž museli začít chystat velkou oslavu pro italské kamarády, která proběhne zítra v přímořském letovisku Forte dei Marmi.



Přečtěte si
salamandr1
19. 6. 2011 • 14:55

Jsou krásní a šťastní, mají dva přenádherné chlapečky, tak jen ať je celý život provází zdravíčko a hodně štěstí

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.