Ivana Chýlková: K narozeninám dostala striptéra! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Ivana Chýlková: K narozeninám dostala striptéra!

Ivana Chýlková
Ivana Chýlková (Bontonfilm)

Herečka Ivana Chýlková (47) se dočkala originálního narozeninového dárku. Matka jí nadělila striptéra, kterého jí ovšem záhy přebral její homosexuální kamarád…

V soukromém životě Ivany Chýlkové zůstává vše při starém. Zpestření v podobě striptéra jí totiž dopřála režisérka Alice Nellis v komedii Perfect Days – I ženy mají své dny, kterou právě dotočila. Herečka se v ní vedle nahého muže dočká i další milé pozornosti. Ve filmu oslaví své 44. narozeniny, přestože ve skutečnosti jí je už o tři roky více.

Nellis Ivaně Chýlkové svěřila hlavní roli Eriky, která má v životě vše, nač si vzpomene. K absolutní spokojenosti jí ale chybí dítě a je odhodlaná podniknout cokoliv, aby se vlastního potomka dočkala. Plány jí ovšem kříží vlastní matka (Zuzana Kronerová) a homosexuální kamarád Richard (Ondřej Sokol).

„Ivana je výborná herečka a krásná žena, která má nadhled a humor, který je pro tu postavu potřeba. Ten nejde zahrát, tu ironii je potřeba v sobě prostě mít,“ řekla Nellis o obsazení Ivany Chýlkové. Ta si hlavní roli zahrála naposledy před devíti lety ve filmu Musím tě svést.

Jako Erika Oskarová, která kvůli touze po dítěti dělá zoufalé věci, dorazí do kin v listopadu.



Přečtěte si
salamandr1
4. 6. 2011 • 11:15

Podivný dárek od matky...zvláštní rodina. Ivana bývala krásná ženská, ale i na ní se věk podepsal, je vyžilá, jakoby zanedbaná no a s tím cigárem působí jako lehká žena. Herečka je to ovšem skvělá.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.