Prachatého Terminátora čeká rozvod: Bitva o 9 miliard! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 7. května 2024

Svátek slaví Stanislav, zítra je Den vítězství

Prachatého Terminátora čeká rozvod: Bitva o 9 miliard!

Maria Shriver nevěrného Arnolda při rozvodu stáhne z kůže.
Maria Shriver nevěrného Arnolda při rozvodu stáhne z kůže. (EPA)

Najala si detektivy, advokáty a je rozhodnuta obrat Terminátora o všechno.

Maria Shriver (55) chystá nevěrnému Arnoldu Schwarzeneggerovi (63) rozvod, který by svou nechutností mohl překonat vše, co zatím Hollywood viděl. Jde o devět miliard!

Podle odborníků by Maria mohla vysoudit 4,5 miliardy korun, což by byl mezi celebritami nový rekord. Ten stávající od roku 2007 drží basketbalista Michael Jordan (48), který manželce Juanitě (51) vyplatil téměř tři miliardy.

„Maria dostane vše do posledního centu,“ říká přítel rodiny. A aby Arnold moc neutrácel,  pověřila Maria soukromé detektivy, aby se mu podívali na majetek a příjmy.

Arnoldovi se poslední dobou opravdu nedaří. Jeden bývalý policista prohlásil, že jako guvernér Kalifornie (2003–2011) využíval policisty, aby mu do hotelu vozili milenky.

„Bylo jim mezi 18 a 25 lety, většinou šlo o blondýnky,“ říká policista. Současně začala herce vyšetřovat prokuratura pro podezření ze zneužívání státních peněz na krytí milostných avantýr.

Jen za dům služebné Mildred Baenové (50), se kterou má syna Josepha (13), složil zálohu 1,3 milionu korun. Maria Medelová, přítelkyně Mildred, se svěřila, že služebná byla Arnoldem naprosto posedlá.

„Všude měla jeho fotky. Arnold si stěžoval, že nemá žádný sex, protože jeho žena se raději věnuje práci v televizi,“ říká Medelová.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.