Jan Bendig chystá svatbu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 8. května 2024

Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor

Jan Bendig chystá svatbu!

Jan Bendig se už těší na svatbu.
Jan Bendig se už těší na svatbu. (Aha! – Marek Pátek)

Finalista první řady Československé SuperStar Jan Bendig si už našel svou nevěstu. V pouhých 17 letech chystá svatbu!

Nastávající nevěsta Jana Bendinga, studentka konzervatoře Aneta Kováčová (18), má stejně jako on slabost pro zpěv, což má jako Romka v krvi. Pro obřad si vybrali pražský Mánes, kde si 22. května řeknou své »ano«. "Jsou tam nádherné prostory, uvnitř i venku," nechal se slyšet mladý zpěvák.

Budoucí manželé se rozhodli pro tradiční romskou svatbu ve velkém stylu, na níž by se měla sejít více než stovka hostů. Honza si potrpí na romské tradice, proto si dopřeje veškeré zvyky a osvědčené pokrmy. Ne náhodou se jeho svatba uskuteční ve stejný den, kdy v Praze odstartuje mezinárodní romský festival Khamoro. Zamilovaný pár si v jeho rámci vyzkouší alespoň svatební generálku.

Z tohoto důvodu také pravidelně navštěvuje mezinárodná romský festival Khamoro, který letos v Praze odstartuje v den jeho svatby.

Tajemstvím je stále ženichlův svědek, který nebude pocházet z jeho rodiny. Bude po jeho boku stát někdo z kolegů z hudební scény?

Jan Bending se do manželství pustil překvapivě brzy, svou nastávající si tak musí být dobře jistý. "Tak nějak to přišlo a řekl jsem si, proč ne. Máte se ženit v sedmnácti nebo ve třiceti? Lásce neporučíte," prozradil zpěvák.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.