Bendig v Chorvatsku - Kdo je ta dívka? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Bendig v Chorvatsku - Kdo je ta dívka?

Honza tráví v Chorvatsku spoustu času s krásnou Mášou. Je snad mezi nimi něco víc?
Honza tráví v Chorvatsku spoustu času s krásnou Mášou. Je snad mezi nimi něco víc? (ara )

Koupání v moři, nákupy a diskotéky. Tomu všemu se v těchto dnech oddává zpěvák Jan Bendig (16). V chorvatském apartmánu, který pronajal sobě i svým rodičům, tráví část svých prázdnin. Po jeho boku se však objevuje i sympatická plavovláska. Je snad jeden z nejpopulárnějších SuperStárů konečně zadaný?

Honza se ukázal jako formát, když ze svého našetřil na pronájem apartmánu v Chorvatsku pro celou rodinu a příbuzenstvo. „Na dovolenou jsem šetřil od ledna. Chtěl jsem rodině poděkovat za to, co pro mě během Československé SuperStar udělali. Pronajal jsem přes internet velký apartmán u moře,“ říká mladý zpěvák. Společně s rodinou Bendigových vyjelo do Chorvatska dalších 20 příbuzných.

„Nebylo to nejlevnější, ale být s rodinou pro mě znamená strašně moc. I když jsem každý večer s kamarády na diskotéce, jsem tu se všemi, které mám rád,“ dokazuje Honza, že není žádný škrt. Ten nechce být ani v zahraničí s image pozadu a tak si do Chorvatska s sebou přivezl hned několik kufrů oblečení. Mezi značkovými svršky je také jedenáct párů bot a šest klobouků.

A pečlivá volba garderóby zřejmě přinesla své ovoce, šestnáctiletý zpěvák je totiž na ostrově velice často vídán ve společnosti mladičké blondýnky. Zda-li jde o Češku anebo chorvatskou dívku ale nechtěl prozradit. „Jsme spolu skoro pořád, jmenuje se Máša a je jí stejně jako mně. Víc vám neřeknu,“ vrtěl hlavou Bendig.

Během svého pobytu v Chorvatsku setkal také se svým producentem Josefem Šebem - manažerem zpěvačky Jany Kirschner a Petra Cmorika. Ten produkuje Bendigovo první sólové album a videoklip, který k filmu Camprock 2 Jan s Ewou Farnou natočil, si moc pochvaluje. Studio Walt Disney uvedlo jeho premiéru poslední červencovou sobotu. Za pouhých 24 hodin jej zhlédlo téměř 40 tisíc lidí.

Takhle si Honza užívá v Chorvatsku

ČTĚTE TAKÉ:

Jan Bendig: V šestnácti opouští rodiče!

SuperStar Bendig: Načapali jsme ho! Je mu patnáct a už má auto! Bude řídit i bez řidičáku?

Jan Bendig: Nová láska ho připravila o spánek!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.