»Modelka« Mesarošová - »Dědeček« jí dal Audi A5! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

»Modelka« Mesarošová - »Dědeček« jí dal Audi A5!

Dominika s Petrem ve Špindlerově Mlýně.
Dominika s Petrem ve Špindlerově Mlýně. ( Aha! – David Kundrát)

Už se neptejte českých celebrit, která z nich dostala nejdražší vánoční dárek. Vítěz je znám! Novým Audi A5 za dva miliony korun se chlubí silikonová kráska Dominika Mesarošová (25)!

Podle serveru Novinky.cz jí ho věnoval její nový přítel, o 40 let starší karlovarský podnikatel Petr Ptáček (65).

„Asi mě fakt miluje. Kterej chlap tohle v dnešní době pro ženskou udělá...“ překvapil Mesarošovou. Nového partnera představila teprve minulý týden ve Špindlerově Mlýně.

Od té doby si už také vyslechla mnoho narážek na jejich věkový rozdíl, spíš než jako partner prý Petr Ptáček vypadá jako její dědeček. A Dominika všude vyvrací spekulace, že spíš než láska ji k němu přitahuje jeho tučné bankovní konto.

„Byla jsem dlouho sama a zájem o mě mělo mnoho mužů. Nikdo si mě ale nezískal jako Petr,“ řekla Mesarošová.

Přečtěte si
lunatic
4. 1. 2011 • 17:36

Vážený pane "matheviku"-v případě,že je pan Ptáček podnikatel - je to zcela v pořádku,ba naopak-dokazuje to,že je zbytečné posílat lidi do důchodu JIŽ v 65,když jsou v PLNÉ SÍLE ! ...ale - i tak,o penzi by se již Správě soc.zabezpečení již mohl přihlásit=dle platných zákonů mu již na přilepšení vznikl nárok!

mathewik
4. 1. 2011 • 17:10

kdyby jste cetl nebo cetla poradne tak by jste vedel ze zmineny pan Ptacek je podnikatel a do duchodu ma jeste dost daleko! myslete nez neco napisete,

lunatic
4. 1. 2011 • 16:39

Plně to chápu a schvaluji - tímto lze jen doložit,že penzisté na tom nejsou zas tak špatně. Zvýšená penze pana Ptáčka se určitě bude hodit na neustále se zvyšující ceny pohonných hmot,ale - je možné,že se i mýlím ?!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.