Ministr Alexandr Vondra s půvabnou manažerkou Monikou: Přistiženi na romantické večeři! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Ministr Alexandr Vondra s půvabnou manažerkou Monikou: Přistiženi na romantické večeři!

PRAHA – CENTRUM, PONDĚLÍ 23.55 - Alexandr Vondra s Monikou Bažantovou vycházejí po společné večeři z restaurace.
PRAHA – CENTRUM, PONDĚLÍ 23.55 - Alexandr Vondra s Monikou Bažantovou vycházejí po společné večeři z restaurace. (Aha! – Marek Pátek, Martin Hykl, David Kundrát)

Skvělá večeře, vínko, jiskřivé pohledy, hlazení ruky. To byl pondělní večer ministra obrany Alexandra Vondry (49 let, ODS) s manažerkou klánovického golfového centra Monikou Bažantovou (41 let). O jejich mileneckém vztahu se přitom už nešušká, ale mluví dost nahlas. A aby nebyli rušeni, Vondrova ochranka dostala volno a šla se najíst do rychlého občerstvení.

Do restaurace v centru Prahy přijel Vondra s Bažantovou kolem dvacáté hodiny. Zatímco vstupovali do restaurace, ministrova ochranka zaparkovala služební mercedes v blízké ulici a šla se najíst do rychlého občerstvení. To Vondra se svou dámou si dávali jinou mňamku.

„Dali si rybu, dobré vínko, zmrzlinový dezert a kouřili jako fabriky,“ řekl Aha! jeden ze svědků. „Ne, že by po sobě lezli nebo něco, ale nešlo si nevšimnout, že pokaždé, když pan ministr slečně připaloval, něžně jí držel ruku,“ dodal.

Vondra s Bažantovou opustili restauraci mezi posledními kolem půlnoci. Poté nasedli do ministrova mercedesu a odjeli přes celou Prahu do Kolodějí. Zde Bažantová vystoupila a ministr s ochrankou odjeli zpět do Prahy. Před domem pak Vondra vystoupil před jednou hodinou ranní.

O vztahu Vondry s Bažantovou se mluví už i mezi členy ODS a někteří se mu doslova smějí. Sama Bažantová o vztahu nechce mluvit. „K tomu nemám co říct,“ řekla Aha! A o čem, že při dlouhé večeři s Vondrou rokovali? „K tomu opravdu nemám co říct,“ zopakovala, než zavěsila telefon.

A co na to Alexandr Vondra? „Romantickou večeři jsem neměl už asi dvacet let. Kamarádek mám hodně, ale vztahy to nejsou. Ve svém věku mám už zenit dávno za sebou.“

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.