Dana Batulková (52), stále úřadující královna StarDance: Zapoměla na rozvod a nevěru! Díky taneční soutěži... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Dana Batulková (52), stále úřadující královna StarDance: Zapoměla na rozvod a nevěru! Díky taneční soutěži...

Dana Batulková před dvěma lety StarDance vyhrála.
Dana Batulková před dvěma lety StarDance vyhrála. (Aha! – Martin Hykl, Marek Pátek, David Kundrát)

Herečka Dana Batulková (52), stále úřadující královna taneční soutěže StarDance, na tancování nezanevřela. Naopak. Každý týden soutěž sleduje – ať už přímo živě v sále, nebo doma u televize. Svého tanečníka dokonce vyzvala, aby s ní začal znovu trénovat. V rozhovoru pro Mf Dnes přiznala, že má nejblíže k Anetě Langerové (23). „Trochu mi připomíná mě. Kdyby tu podobná móda byla, když jsem byla mladá, nosila bych asi totéž co ona,“ řekla Batulková, jež se před sedmi lety rozvedla s Davidem Prachařem.

A právě rozvod stál za její účastí v taneční soutěži, díky které celému národu ukázala, že je to vlastně pořád sexy a svůdná žena. „Tam jsem vlastně poznala, jaké to je být obdivovanou ženou v krásných šatech,“ směje se herečka, kterou v životě potkalo několik velmi tragických situací.

Ještě před rozvodem jim totiž s bývalým manželem Davidem Prachařem shořel téměř celý dům v Kolodějích. Sotva se vzpamatovali z požáru, přišla nevěra a rozvod. Prachař si našel mladší herečku Lindu Rybovou, se kterou má dnes tři malé děti. V tu chvíli Dana Batulková pocítila strašnou křivdu.

Měla hypotéku, obrovské dluhy a dvě děti – Marianku a Jakuba. Syn Jakub, moderátor pořadu Česko Slovensko má talent, nedokázal otci velmi dlouho odpustit, že se vzdal své rodiny a odstěhoval se od nich.

„Pět let spolu téměř nekomunikovali. Kuba nechtěl. Tátovo chování byl pro něj šok. To nepřijal,“ popisuje vztah otce a syna Batulková, která už konečně nepociťuje žádnou zášť ke svému exmanželovi.

„Jsem teď hodně pozitivní,“ přiznává herečka.

Linda Rybová a David Prachař

Včera vypadli: Filip Sajler a Veronika Šmiková

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.