Manažerka Dary Rolins promluvila: Dara projevila lítost, byla to nehoda | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 10. května 2024

Svátek slaví Blažena, zítra Svatava

Manažerka Dary Rolins promluvila: Dara projevila lítost, byla to nehoda

Fotografie
Fotografie (internal)

Zatímco zpěvačka Dara Rolins (37) o sobotní tragické nehodě, jíž se účastnila stále mlčí, její manažerka Eva Skallová (30) konečně promluvila. „Dara projevila lítost, byla to nehoda,“ řekla pro slovenskou televizi JOJ.

Zatímco zpěvačka Dara Rolins (37) o sobotní tragické nehodě, v níž byla hlavním aktérem, stále mlčí, její manažerka Eva Skallová (30) konečně promluvila: „Dara projevila lítost, byla to nehoda“, řekla v Krimi novinách televize JOJ.

„Stala se tragická nehoda a Dara byla součástí tý nehody, to je bohužel všechno, co vám k tomu můžu říct,“ hlesla smutně v telefonátu pro televizi JOJ Eva Skallová, manažerka zpěvačky Dary Rolins, která v sobotu po poledni havarovala v Praze 6 se svým vozem a srazila muže na mopedu, který nepřežil.

Že ale manažerka také seděla v autě a byla svědkem nehody, to potvrdit odmítá. „Tohle není legrace. To není o tom, jestli deska vyjde nebo ne. Tady zemřel člověk,“ řekla v pořadu Krimi noviny třesoucím se hlasem. Zároveň potvrdila, že zpěvačka projevila lítost, neboť byla podle Skallové celá událost nešťastnou náhodou. „Projevíme soustrast a jakkoliv bude potřebovat paní pomoct, pomůžeme jí,“ dodala na adresu truchlící vdovy.

Více se dočtete v dnešním tištěném deníku Aha! nebo ve 12 hodin na Ahaonline.cz.

ČTĚTE TAKÉ:

Krvavá sobota Dary Rolins! Gott potvrzuje: Ano, Dara měla nehodu. Manželka oběti: Zabila mi muže!

Nebourala jen Dara Rolins. Tragickou nehodu zavinili i další VIP - Schmitzer, Koranteng, Labuda...

13. 7. 2010, 7:00

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.