Reakce na knihu o Bartošové – válka začala: Iveta plakala, Pomeje vyhrožoval! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 7. května 2024

Svátek slaví Stanislav, zítra je Den vítězství

Reakce na knihu o Bartošové – válka začala: Iveta plakala, Pomeje vyhrožoval!

Iveta Bartošová se sice tváří bojovně, když se ale dozvěděla o knize, která popisuje její soukromí, hystericky brečela.
Iveta Bartošová se sice tváří bojovně, když se ale dozvěděla o knize, která popisuje její soukromí, hystericky brečela.  (Aha! – David Kundrát, Martin Hykl, archiv Zlaty Dvořákové, www.xyz-knihy.cz)

Připravovaná kniha Zlaty »Goldy« Dvořákové (55) o divokém životě její bývalé zaměstnavatelky Ivety Bartošové (43) »Iveto, sbohem…« rozpoutala vlnu výhrůžek a strachu! „Bojím se!“ přiznává Dvořáková, která si dává obzvlášť pozor poté, co přijala drsný telefonát Ivetina manžela Jiřího Pomejeho (45).

„Jiří mi vztekle telefonoval poté, co před časem vyšla ukázka z knihy. Vystrašil mě tak, že jsem chtěla okamžitě knihu zničit,“ potvrdila deníku Aha! Dvořáková. Zatímco Pomeje telefonoval a vyhrožoval, Iveta nejspíš jen hystericky brečela.

Telefonát trval necelou hodinu a Pomeje se nejdřív do bývalé hospodyně své ženy nevybíravě pustil.„Proč to, Goldo, děláš? Můžeš mi to vysvětlit?“ hřímal do mobilu Pomeje.

„Sám dobře víš. Kdybyste o mně do médií nevykládali nesmysly, jako že jsem kradla a jak jsem byla neseriózní, v životě bych nic nepsala. Několikrát jsem já i moje dcera Ivetu esemeskami prosily, abyste přestali lhát. A vy jste na to kašlali,“ vysvětlila zuřícímu zkrachovalému producentovi s klidem Dvořáková. Následovala smršť vzteklých slov a narážek, jaké následky by vydání knihy mohlo pro bývalou chůvu Artura mít. Kvůli výhrůžkám je Dvořáková teď velmi obezřetná. „Jsem opatrnější. Dávám si víc pozor, dívám se, zda mě někdo nesleduje,“ podotýká Zlata, kterou překvapilo, že Pomeje nebránil ani tak svou ženu, ale svého kamaráda, který pro Ivetu pracuje. „Klidně se navážej do Bartošové, ale proč tam chceš psát o tom klukovi?“ ptal se Zlaty, která neměla ponětí, jak k takovým informacím přišel.

„Kniha je o Ivetě a ne o jejích spolupracovnících. Na tom, co Jiří řekl, mě zarazilo, že svou ženu tituloval příjmením a ne jménem,“ dodává Golda, která je připravena, že po vydání knihy přesně za měsíc bude muset zpřísnit bezpečnostní opatření. Pomeje se do Dvořákové pustil již na jaře minulého roku, kdy jí striktně dal najevo, ať se neopovažuje přiblížit do ulice, kde Iveta bydlí.

S doutníkem a pod vlivem prášků. Takhle neměl Ivetu nikdy nikdo vidět.

Jiří Pomeje

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.