Katie Price: Bylo mi šest, znásilnili mě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Katie Price: Bylo mi šest, znásilnili mě!

Fotografie
Fotografie (internal)

05:00 – Je tomu asi půl roku, co se britská sexbomba Katie Price (31) svěřila veřejnosti, že ve třinácti letech byla nucena pózovat pedofilovi ve spodním prádle a přibližně ve stejnou dobu ji svlékl a osahával úchylák v parku. Nyní vyšly najevo další šokující zprávy – Katie byla v minulosti několikrát znásilněna!

Je tomu asi půl roku, co se britská sexbomba Katie Price (31) svěřila veřejnosti, že ve třinácti letech byla nucena pózovat pedofilovi ve spodním prádle a přibližně ve stejnou dobu ji svlékl a osahával úchylák v parku. Nyní vyšly najevo další šokující zprávy – Katie byla v minulosti několikrát znásilněna!

Není tedy divu, že ji pobuřují scény z filmu Killer Bitch, kde její současný přítel Alex Reid brutálně znásilňuje ženu. „Je to pro mne příliš osobní záležitost. Ty záběry mi připomínají otřesné zážitky z mládí. Byla jsem znásilněna několikrát. Poprvé, když mi bylo šest – byli to mí starší kamarádi.“

3.9.2009

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.