Bartošová: věrná! Borhyová: nevěrná?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 9. května 2024

Svátek slaví Ctibor, zítra Blažena

Bartošová: věrná! Borhyová: nevěrná?!

Fotografie
Fotografie (internal)

Prozradila je brada! Podle nejnovějších vědeckých průzkumů ženy s výraznou bradou mají hodně testosteronu v těle, vyžadují častěji soulož a jsou ochotnější k nevěře!

Manželé a partneři Lucie Bílé, Veroniky Žilkové a tak trochu překvapivě i Lucie Borhyové by měli být ve střehu! Jejich krásky totiž mají bradu velice výraznou! Podobně na tom jsou i partneři Petry Faltýnové nebo Dagmar Havlové.

Velká brada sice automaticky neznamená, že žena vám nebude věrná. Ve většině případů však tento vztah skutečně funguje spolehlivě. Doktor Lorne Campbell z University of Western Ontario obsáhlou studii o tomto tématu publikoval v časopise Personality and Individual Differences.

Velikost spodní čelisti totiž ovlivňuje mužský pohlavní hormon testosteron, jehož má v těle určité množství každá žena. Čím je vyšší, tím je žena sexuálně aktivnější a více náchylná k nevěře.
Naopak malá brada vypovídá o menší zálibě v sexu. Co na to Agáta Hanychyvá, jejíž špičatá bradička ji nepřímo obviňuje z toho, že při sexu je aktivní asi jako plovoucí podlaha? Nebo Iveta Bartošová? Nebo je právě ona onou výjimkou, potvrzující pravidlo?

Muži chtějí malé!

Z výzkumu sexuálního chování žen vyplynulo, že i když ty s větší a výraznější bradou byly sexuálně aktivnější, muži je považovali za méně atraktivní. Podle expertů to má evoluční význam. Pánové totiž podvědomě vědí, že takové ženy bývají méně věrné, a snaží se jim vyhnout, aby v budoucnu nemuseli vychovávat cizí potomky.

„Obličejové rysy spolehlivě souvisejí se sexuální historií a postoji. Tento výzkum jako první předkládá, že maskulinnější obličejové znaky u žen mohou zprostředkovat sexuální nezdrženlivost a pravděpodobně ovlivnit jejich kvalitu pro dlouhodobé vztahy,“ tvrdí doktor Lorne Campbell.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.