Milan Bahúl: Piju vlastní moč! Šokující zpověď primáře Pusenského | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Milan Bahúl: Piju vlastní moč! Šokující zpověď primáře Pusenského

Milan Bahúl
Milan Bahúl (TV Nova)

PRAHA – Slovenský herec Milan Bahúl (48), který v nejsledovanějším seriálu televize Nova Ordinace v růžové zahradě ztvárňuje despotického primáře Vladimíra Pusenského, má opravdu prapodivné zvyky!

Slovenský herec Milan Bahúl (48), který v nejsledovanějším seriálu televize Nova Ordinace v růžové zahradě ztvárňuje despotického primáře Vladimíra Pusenského, má opravdu prapodivné zvyky! Přestože v seriálu nedá dopustit na klasickou léčbu, v civilním životě vyznává východní filozofii. Co třeba? Urinoterapii – pije vlastní moč!

„Kdysi jsme měli v rodině jisté trable a běžný způsob léčby naprosto nezabíral. Tak jsme hledali alternativní způsoby a narazili jsme na urinoterapii,“ svěřil se deníku Aha! herec, který je tímto způsobem léčby naprosto uchvácen. „Je to jednoduchá léčba, kterou lidstvo využívá několik tisíc let. Dá se aplikovat na tisíc způsobů. Jak jsem se k tomu dostal? Měli jsme v rodině malé dítě, které trpělo atypickým ekzémem. A jediné, co zabralo, byla moč. Přes normální medicínu to nešlo. Byla to slepá ulička,“ vysvětluje primář Ordinace v růžové zahradě.

Bahúl si nemůže urinoterapii vynachválit a od té dobyji pravidelně praktikuje i na sobě. „Jsou toho plné knihovny. Je spousta směrů, které je možné v případě nouze aplikovat. Mně to pomáhá a jsem s tím velmi spokojený,“ pokračuje herec, který se ale rozhodně nechystá vnucovat své léčebné metody i do seriálu. „Jsem jen herec. Ne dramaturg. Nemám zas takové ambice,“ dodává Bahúl.

Urinoterapie:
Používání uriny (moči) je velmi široké – může se vmasírovat do problematických částí těla, kapat pod jazyk, aplikovat podkožně, slouží k potírání, obkladům, na klystýr a v určitých případech je ji možno i pít. Pití ranní moči také praktikují a doporučují někteří jogíni. Vždy je doporučováno používat vlastní urinu. Lidská urina neobsahuje žádné jedy, léčí bez vedlejších účinků.

22.10.2008

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.