Bartošová – Pomeje: Další rána. Všechno zabaví exekutor? Přímo na svatbě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 10. května 2024

Svátek slaví Blažena, zítra Svatava

Bartošová – Pomeje: Další rána. Všechno zabaví exekutor? Přímo na svatbě!

PRAHA – Ta smůla snad nemá konce! Další rána pro herce a neúspěšného producenta Jiřího Pomeje (43) a jeho nastávající, zpěvačku Ivetu Bartošovou (42)!


Na jejich veselku, která se bude konat už příští týden, se totiž chystají exekutoři a chtějí jim zabavit všechny svatební dary! Jako by už nestačilo, že na jaře zemřel Ivetin tatínek, před týdnem zemřel Pomejeho strýc a Iveta žije už přes půl roku bez syna Artura (11), kterého soud dočasně svěřil do výchovy jeho otce Ladislava Štaidla.

Přestože se exekutoři a hlavně správkyně konkurzní podstaty Tereza Klečková příští týden chystají na Pomejeho svatbu s Bartošovou, kde mu chtějí zabavit všechny svatební dary, on se jen usmívá a klidným hlasem jim vzkazuje: „Nic mi nevezmete. Vše budu mít pojištěné.“ A jak je to možné? „Sepsal jsem s Ivetou předsvatební smlouvu, kde budou zahrnuté i svatební dary. V pondělí to jdeme s Ivetou podepsat k notářce,“ sdělil včera deníku Aha! Pomeje, poté co v tisku vyšly informace, že mu bude vše zabaveno. „Je to vtipné, že si to někdo dokáže vymyslet a ani mě nekontaktovat, aby se zeptal, jak to bude,“ smál se včera budoucí ženich do telefonu. Pomeje je známý tím, že své milionové dluhy dlouhodobě nesplácí a vymlouvá se na to, že žádnými penězi nedisponuje a je nemajetný. A přestože je pracovně velmi vytížený, tak dle svých slov vše dělá bez nároku na honorář. Ač je veřejným tajemstvím, že mu jeho klienti prý platí velmi dobře, ale ke smůle jeho věřitelů údajně vždy na dřevo a bez dokladu.


Autor: (km)
Foto Petra Pavelková

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.