Robin Williams: Adoptuji ho! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Robin Williams: Adoptuji ho!

To byli ještě všichni spolu...Zleva Will Reeve, Dana Reeve, Christopher Reeve, Robin Williams
To byli ještě všichni spolu...Zleva Will Reeve, Dana Reeve, Christopher Reeve, Robin Williams

Will Reeve (13), syn Supermana, zůstal na světě sám NEW YORK – Celý svět se minulý týden dojal nad smutným příběhem: Will Reeve (13) přišel během krátké doby o oba rodiče.

Celý svět se minulý týden dojal nad smutným příběhem: Will Reeve (13) přišel během krátké doby o oba rodiče. Před sedmnácti měsíci zemřel jeho otec Christopher Reeve (†52), slavný představitel Supermana. A minulý týden přišel i o matku Danu Reeve (†44), kterou zabila rakovina plic. Malý Will osaměl. Celebrity mu ale vzkazují: „Wille, neboj, my se o tebe postaráme!“

„Hej kamaráde, vždy tady budu já, když se budeš potřebovat opřít o rameno, když si budeš chtít hrát. Samotného tě v tom nenechám,“ utěšuje Willa americký cyklistický šampion Lance Armstrong (35). Lance sám dobře ví, jak je velmi těžké nad rakovinou zvítězit.
Další ze slavných osobností, která nabídla malému Willovi pomoc, je Robin Williams (54). Slavný americký herec, jehož proslavila role Mrs. Doubtfire – muže, který se po rozvodu nemůže setkat se svými dětmi, a proto se převlékne za hospodyni. Už dříve Christopherovi slíbil, že se Willa ujme.
Oba známí muži se spřátelili na herecké škole v New Yorku, kterou společně navštěvovali. »Supermanovu« kariéru bohužel předčasně ukončil v roce 1995 nešťastný pád z koně, po němž ochrnul. Robin Williams pak slíbil, že svého kamaráda nikdy neopustí. Reeve ale dobře věděl, že mu už moc času nezbývá. „Ještě před jeho smrtí jsem přísahal, že se postarám o jeho manželku a dítě, to jsem ale netušil, že smrt jeho ženy Dany přijde tak záhy,“ říká smutně Robin Williams, který by prý nyní rád malého Willa adoptoval.


Autor: (INT, end, šum)
Foto: Archiv

14.3.2006

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.