Doleželová se musela vyholit! Kobzanová má nového miláčka | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 10. května 2024

Svátek slaví Blažena, zítra Svatava

Doleželová se musela vyholit! Kobzanová má nového miláčka

Jana Doleželová měla velice zajímavý model, který však vyžadoval naprosto důkladné oholení na všech partiích jejího těla.
Jana Doleželová měla velice zajímavý model, který však vyžadoval naprosto důkladné oholení na všech partiích jejího těla.

PRAHA – Jana Doleželová (26) se musela kompletně vyholit! Velice zvláštní model, pod jehož průsvitnou suknicí měla jen korzet spojený s kalhotkami, nedovoloval žádné nedokonalosti v oblasti třísel.


O bolestivém odstraňování chloupků ví své i moderátorka čtvrteční přehlídky v prostorách klubu La Fabrika Bára Kodetová (36).

„Konečně Braun vymyslel epilátor, který je dobíjecí a nemá šňůru. To byly vždycky kreace, když jsem se potřebovala oholit na těch obtížnějších místech,“ prozradila s úsměvem Bára, která je věrnou majitelkou epilátoru a nedá na něho dopustit.

Nejen hladce oholenýma nohama se chlubily modelky. Diana Kobzanová totiž dorazila na přehlídku s novým pejskem – štěňátkem bullteriéra. Holky předváděly nejen šaty, ale i novou vlasovou kosmetiku Pantene, jak jinak než na svých vyžehlených vlasech. Diana dorazila na poslední chvíli, a tak měl umělecký ředitel firmy Andy Uffels, kadeřnický dvojnásobný mistr světa, co dělat, aby stihl Dianiny vlasy upravit v několika málo minutách.

Kliknutím zvětšete Kliknutím zvětšete


Autor: (kre)
Foto Aha! – Martin Přibyl

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.