Miss World Kuchařová: Vše o mé nové lásce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Miss World Kuchařová: Vše o mé nové lásce!

Než se Taťána Kuchařová zamilovala do Richtera, byla vídána s produkčním Janem Kmochem, před ním měla tříletý vztah.
Než se Taťána Kuchařová zamilovala do Richtera, byla vídána s produkčním Janem Kmochem, před ním měla tříletý vztah. (Aha! – Dalibor Puchta)

PRAHA/LAS VEGAS – Loňská nejkrásnější žena světa Taťána Kuchařová (20) a její nový přítel, vlivný pražský radní a politik ODS Milan Richter (32) už lásku neskrývají! „Poznali jsme se loni v létě při jedné akci. A za toho půl roku z toho vyrostlo něco krásného,“ neskrývá štěstí Taťána, která je právě v americkém Las Vegas, kde připravuje finalistky Miss ČR na blížící se velké finále.

Jak se Táňa ale popasuje se světem velké politiky?

„Pokud jde o politickou kariéru mého přítele, nehodlám do ní nijak zasahovat, angažovat sev ní, ani ji komentovat. Mohu říci, že přiněm budu stát a budu mu oporou, stejně jako je on mně,“ říká Táňa o Richterových aktivitách.

Milan je totiž pražským radním pro kulturu. V poslední době byl jeho kritický hlas slyšet zejména při řešení kontroverzního rozdělování divadelních grantů, o jehož nápravu se snaží. „Nezlobte se, ale svůj soukromý život komentovat nebudu. To bývá konečná takových to vztahů, a to nechci dopustit,“ brání se vlivný politik.

V otázce, kdo po kom »vyjel«, tak musela opět udělat jasno Táňa. „Byly to vzájemné sympatie,“ vzkazuje z Las Vegas s tím, že už se nemůže dočkat, až se v pondělí vrátí. Teď, když už se jejich tajemství provalilo, ji může její přítel klidně bez obav přivítat na letišti...

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.