Hanychová & Krainová: Obrovská nenávist! Dívčí válka kvůli Hudlerovi | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Hanychová & Krainová: Obrovská nenávist! Dívčí válka kvůli Hudlerovi

Hokejista Jiří Hudler
Hokejista Jiří Hudler (Aha! – Marek Pátek, Dalibor Puchta)

PRAHA/BRNO – Žárlivost, nenávist, odpor! Tak silně se dá v tuto chvíli popsat aktuální vztah mezi modelkami Simonou Krainovou (34) a Agátou Hanychovou (22). Obě to předvedly na nedávné módní přehlídce v rámci brněnského veletrhu Styl a Kabo, kterého se zúčastnily! Zkrátka dívčí válka mezi modelkami se rozhořela naplno. Důvod? Chlap, samozřejmě.

..

Co se přesně stalo? Televizní štáb v Brně natáčel s Krainovou reportáž. Ta si v jednu chvíli usmyslela: „V příspěvku, kde bude mluvit nebo vidět taky Agáta, rozhodně vystupovat nebudu!“ Má k tomu své důvody. O dvanáct let mladší kolegyně je totiž proti ní v Česku čím dál více vidět – i když si tady Agáta svoji popularitu vysloužila více než krásou hlavně večírkovými skandály.

A pak je tady ještě jedna důležitá věc – chlap! Hanychová totiž dříve zhruba dva roky chodila s hokejistou Jiřím Hudlerem (24). Jenže ten teď v Detroitu, kde hraje za tým NHL Red Wings, bydlí právě s Krainovou. „Vypadají trochu jako máma se synem...,“ narážela už dříve Hanychová na fakt, že Krainová je o deset let starší než Hudler. A to asi stárnoucí Simonu dorazilo!

Simona Krainová bude v Česku podle našich informací do 15. března a pak odlétá s kamarádkami na dovolenou do Dominikánské republiky. Čas na to, aby si s Agátou její urážky vyřídila, tak má! Dojde snad v této dívčí válce i k bitce?

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.