Michal Malátný - Pozval si na pódium milenku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 10. května 2024

Svátek slaví Blažena, zítra Svatava

Michal Malátný - Pozval si na pódium milenku!

Frontman kapely Chinaski Michal Malátný si nechal cédéčko pokřtít svou nejnovější filmovou milenkou Tatianou Vilhelmovou.
Frontman kapely Chinaski Michal Malátný si nechal cédéčko pokřtít svou nejnovější filmovou milenkou Tatianou Vilhelmovou. (Aha! – Petr Novorný)

PRAHA – Jedna z nejposlouchanějších českých kapel Chinaski s frontmanem Michalem Malátným (37) pokřtila v Lucerna music baru své nejnovější album 07! Překvapivě si však jako kmotra alba nevybrali nikoho z hudební branže, ale tuto roli zastala herečka Tatiana Vilhelmová (29), která je Malátného nejnovější milenkou! I když pouze filmovou.

„Hrajeme spolu totiž hlavní role v novém snímku Chyťte doktora, který by se měl do českých kin dostat už na podzim,“ přiznal Malátný důvod volby své kmotry. Ve filmu hraje Vilhelmová dvojroli Michalovy manželky i milenky a Malátnému jeden pokus na rozuzlení mileneckého trojúhelníku rozhodně stačit nebude. Do premiéry snímku však bude kapela Chinaski žít hlavně muzikou, protože se právě připravuje na velké podzimní turné, které vypukne 9. listopadu. A dá se čekat, že seznam písní na turné bude poskládán především z nového alba 07, které už po týdnu v prodejnách získalo platinovou desku za patnáct tisíc prodaných nosičů.

Přesto si někteří návštěvníci křtu posteskli, že ranější alba kapely byla mnohem zajímavější než současné naivně popové melodie. Kdo by si chtěl nejnovější cédéčko kapely Chinaski poslechnout, může navštívit internetový obchod s hudbou www.ilegalne.cz, kde je nové album Chinaski ke stažení.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.