Atticus Shaffer: Děsivé tajemství jeho vzrůstu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Malý Brick ze seriálu Průměrňákovi slaví 20! Děsivé tajemství jeho vzrůstu

Seriál Průměrňákovi
Seriál Průměrňákovi (Foto: ara)

Atticus Shaffer známý hlavně z oblíbeného seriálu Průměrňákovi musí bojovat s děsivým tajemstvím. Mladému herci znepříjemňuje život dědičná choroba, která může u za to, že měří pouhých 142 centimetrů a může tak hrát i výrazně mladší chlapce.

Atticus totiž po matce zdědil náchylnost ke zlomeninám kostí - osteogenesis imperfecta. Herec sice tvrdí, že nemoc ho nijak neomezuje, ale přesto raději studuje z domova a do školy chodí jen na přezkoušení. I volný čas se mladík naučil trávit po svém, hraje videohry, anebo staví z lega.

Herectví se věnuje už od osmi let, ale největší slávu mu zatím přinesl seriál Průměrňákovi, kde ztvárnil nejmladšího člena rodiny Heckových - Bricka. Kromě herectví se věnuje i dabingu.

Křestní jméno Atticus mu rodiče vybrali podle postavy právníka Attica Finche z románu Jak zabít ptáčka. Narodil se ve městě Santa Clarita v Kalifornii a nyní žije ve městě Acton.

Je zároveň zapáleným křesťanem a se svou matkou denně studuje Bibli.

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.