Zlá krev v rodině Meghan Markle: Závist a sprosté urážky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Zlá krev v rodině Meghan Markle: Závist a sprosté urážky!

Přesně 51hodin po obřadu trvalo, než Kensingtonský palác vydal oficiální svatební portréty.
Přesně 51hodin po obřadu trvalo, než Kensingtonský palác vydal oficiální svatební portréty. (Foto Profimedia.cz)

Dá se říci, že rodina Meghan Markle jí příliš dobrou vizitku nedělá. Někteří z nich se snaží na Meghan parazitovat a není tedy divu, že novopečená vévodkyně ze Sussexu se k nim příliš nehlásí. Vypadá to ale, že tento »nezájem« dráždí její nevlastní sestru.

Nevlastní sestra Meghan Markle mezi pozvanými na svatbu nebyla. „No, je mi opravdu strašně líto, že jsem propásla tuhle show. Haha,“ uvedla na Twitteru Samantha Grant, jejíž chování v poslední době je skutečně podezřelé. Vrátila se totiž k původnímu příjmení Markle a dokonce si i obarvila vlasy na černo. Kromě toho s Meghaniným otecm spolupracovala na přípravě naaranžovaných paparazzi fotek.

Chvíli se zdálo, že od Samanthy bude pokoj, ale ne. Ozvala se zase a zesměšňuje nejen svatební obřad Meghan a prince Harryho, ale dokonce všechny členy královské rodiny. „Bylo to směšné, že tam seděla úplně sama. Vypadala spíš jako hokejista na trestné lavici,“ zkritizovala drsně matku nevěsty Doriu Ragland (61).

Jejím hořkým výlevům se ale nevyhnul žádný člen z královské rodiny. „Jsou jako Addamsova rodina, akorát s miliardami dolarů,“ vysmála se britské monarchii na Twitteru.

 Už jsou svoji: Princ Harry si vzal svou Meghan! Takový byl jejich první manželský polibek!

Video se připravuje ...

 

 

 

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.