4 roky po smrti Bartošové (†48): Rychtář vzal přítelkyni na koleje a... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

4 roky po smrti Bartošové (†48): Rychtář vzal přítelkyni na koleje a...

Rychtář nezapomněl na smutné výročí. Před čtyřmi lety tady ukončila život Iveta Bartošová
Rychtář nezapomněl na smutné výročí. Před čtyřmi lety tady ukončila život Iveta Bartošová (David Malík)

Vdovec po Ivetě Bartošové (†48), Josef Rychtář (59), vyrazil v den čtvrtého výročí, kdy se zpěvačka rozhodla dobrovolně ukončit svůj život, zapálit svíčku nejen ke kolejím, ale i na hrob. Stejně jako loni nechyběla jeho přítelkyně Iva.

Zpěvačka ukončila svůj život 29. dubna 2014 na kolejích v Uhříněvsi, když vstoupila před projíždějící vlak. A právě na tomhle místě se včera objevil vdovec Rychtář, který nejenom u pomníčku zapálil svíčku, ale i držel několik minut ticha a upřeně se díval na projíždějící vlak. Byl tam ve stejný čas v 11:29 jako před čtyřmi lety jeho druhá manželka.

Společně s přítelkyní Ivou potom zašli i na zpěvaččin hrob v Říčanech, kde rovněž zapálili svíčku a do vázy dali čerstvou kytici květin. Rychtář s novou partnerkou žije už delší dobu a stejně jako loni, tak i letos ho doprovodila a sdílela s ním smutek.

Zpěvačka má hrob i v místě svého rodného města ve Frenštátu pod Radhoštěm. Ale když si její maminka Svatava přála, aby tady spočinula její dcera, Rychtář se rozhodl pro říčanský hřbitov. A tak maminka aspoň za svou dceru zapaluje svíčky.

 Mela u Rychtáře! Policie otevřela tajnou garáž a Josef začal ječet! Co se našlo?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
nicnezpravda
2. 5. 2018 • 15:34

a synovi je odporny take..jen mu zbyl ten jednodussi syn coz neni vyhra..a od nej cokovnuci no proste cigosi..ktere tak nesnasi..i kdyz krade stejne jako oni

nicnezpravda
2. 5. 2018 • 15:20

a o jeho truchleni je kazdy rok mensi a mensi zajem..uz ani video nebylo mozna je to i tim ze nedavno okradl exmanzelku a tak uz ho media v jeho komediich bojkotuji..

nicnezpravda
2. 5. 2018 • 15:17

no proste sasek dosaskoval..jednu zabil..da se rict..druhe je odporny..a ta hrosice je s nim jenom kvuli tomu ze je znamy i kdyz jen znamy gauner..nejak vsechno po..ral

nicnezpravda
2. 5. 2018 • 15:14

nejlepsi bylo pred par dny jak ho darina videla a jen se na nej znechucene koukla a rekla vypadni bylo to v nejakrm videu..jak resili ty kradene veci..

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.