Puberťačky ve Výměně manželek: To jsou smra*i! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Puberťačky ve Výměně manželek: To jsou smra*i!

Marcela nadvládu pubertálních dcer nevydýchá...
Marcela nadvládu pubertálních dcer nevydýchá... (TV Nova)

Ve středeční premiérové Výměně manželek uvidíme, jak si poradí temperamentní Marcela v rodině se šesti dětmi. Pubertální děvčata jsou totiž velmi svérázná a jestli se dokáže zasloužilá matka Helena přizpůsobit v rodině, kde je otec v domácnosti.

Ve středeční premiérové Výměně manželek uvidíme rodinu z Písku, kterou tvoří Marcela (34), Josef (47) a dcery Isabela (15) a Nela (8). Na druhé straně se seznámíme s Helenou (43), Luďkem (55), dcerami Helenou (14), Janou (13), Marií (11), Valentinou (12) a syny Petrem (7) a Matýskem (9), kteří žijí ve Vrchotových Janovicích. Rodina z Vrchotových Janovic má aktuálně v domě šest dětí, ale celkově jich mají šestnáct. Ostatní potomci jsou již dospělí a žijí mimo domov.

Druhou rodinu přihlásil do Výměny manželek Josef, který je doma v invalidním důchodu. Prodělal totiž rakovinu. Jeho žena Marcela, která je zvyklá vychovávat pouze dvě dcery, dostane v náhradní rodině docela zabrat. Na tak početnou domácnost není vůbec zvyklá. Navíc ji čekají velké spory s náhradními dcerami. Ty jsou totiž v pubertě a Marcela z nich bude naprosto šílet. „To jsou smra*i," zazní verdikt zoufalé náhradní maminky.

Premiérová Výměna manželek už ve středu od 20:20 na Nově:

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.