Vévodkyně Camilla má z ostudy kabát | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Vévodkyně Camilla má z ostudy kabát

Camilla Parker Bowlesová
Camilla Parker Bowlesová (ČTK)

Camilla Parkerová Bowlesová působí jako žena, kterou hned tak něco nerozhází. Teď se o pořádný malér postaral její bratranec. Sir Dru Edmonstone (46) si zavařil na pořádný průšvih a Camille zbyl z ostudy kabát. Co provedl?

Bývalý finančník Edmonstone, který žije v domě na ostrově Stirlingshire si teď místo pohody ve svém domě půjde sednout na 21 měsíců do vězení. Bratranec vévodkyně půjde do vězení za podvody, jimiž získal 1.7 milionu korun.

Pod jiným jménem Edmonstone například podal falešné požadavky na podporu příjmu, slevu na dani, příspěvek opatrovníků a příspěvek na živobytí pro zdravotně postižené. Edmonstone předstíral, že se staral o hendikepované dvanáctileté dítě. Další podvodná tvrzení se týkala pronájmu chatky v Kensingtonu v západním Londýně. Sir Edmnostone se dokonce před soudem pokoušel ze sebe udělat blázna, ale zbytečně. Rodina marně spoléhala na diagnózu od psychiatra, která by prokázala duševní chorobu Edmnostona a mohla by ho ospravedlnit za své chování.

 

 Na video s vévodkyní Camillou se můžete podívat zde:

 

Video se připravuje ...

 

 

 



Přečtěte si
-bello-
23. 2. 2018 • 23:57

On slevu na dani, u nás korunový dluhopisy .Ten první půjde sedět, ten druhý ne

bursik
23. 2. 2018 • 22:55

okurcicko vystizne

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.