Brodská o mamince Brejchové: FUNGUJU JAKO JEJÍ SLUŽKA | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Brodská o mamince Brejchové: FUNGUJU JAKO JEJÍ SLUŽKA

Tereza Brodská, Jana Brejchová
Tereza Brodská, Jana Brejchová (Foto: Karel Kopáč, ara)

Už třicet měsíců Jana Brejchová leží v léčebně dlouhodobě nemocných v pražském Motole. Slaví tam i dnešní 78. narozeniny. Radost jí však kazí spor mezi její dcerou Terezou Brodskou (49) a kamarádkou Pavlínou Filipovskou (76). Ta Terezu nazvala ředitelkou a obvinila ji, že nechce k nemocné herečce nikoho pustit!

„To, co tvrdí paní Filipovská, není fér! Ten zákaz dostala před pěti lety v nemocnici na Vinohradech. Maminka tehdy ležela na jednotce intenzivní péče a bojovala o život. Nesměl k ní nikdo,“ zlobí se Brodská, které došla trpělivost. „Od té doby se paní Filipovská neozvala, ani se neinformovala, jak na tom maminka je,“ vysvětluje herečka údajný zákaz.

„Všichni by si měli uvědomit, že maminka má neurologický nález, a tak nefunguje úplně bez problémů. Navíc je upoutána na lůžko. Když k ní přijdu, tak jsem u ní někdy jen dvě minuty a zase odcházím, protože je unavená a potřebuje spát,“ popisuje Brodská nelehkou situaci. Přesto se ji podle svých slov snaží rozptylovat návštěvami, kdykoli to jen jde.

„Nejsem maminčina ředitelka, spíš funguju jako služka. O svém životě si rozhoduje sama. Myslím, že máme spoustu společných přátel, a tak není problém si na mě sehnat číslo. Navíc kamarádky si nedělají to, že si útočí na své děti,“ vzkazuje Tereza, která měla včera plné ruce práce s přípravou dnešní narozeninové oslavy pro nemocnou maminku.

Na video s Terezou Brodskou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.