Pomeje po zákroku: Hrtan a hlasivky musely pryč, polykací cesty zachráněny! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Pomeje po zákroku: Hrtan a hlasivky musely pryč, polykací cesty zachráněny!

Jiří Pomeje a Pavel Pásek. Odjakživa byli jako bratři. Pásek obsadil Jiřího i do posledního Kameňáku a chtěl ho i ve svém novém filmu Zoufalé ženy dělají zoufalé věci. „Ta bestie rakovina v tom už ale zabránila,“ říká Pásek.
Jiří Pomeje a Pavel Pásek. Odjakživa byli jako bratři. Pásek obsadil Jiřího i do posledního Kameňáku a chtěl ho i ve svém novém filmu Zoufalé ženy dělají zoufalé věci. „Ta bestie rakovina v tom už ale zabránila,“ říká Pásek. (Marek Pátek, archiv Blesku)

Třiapadesátiletý herec má konečně po několikahodinové operaci! Chirug musel po otevření pacientova krku okamžitě odoperovat hrtan a hlasivky. Lékařům se přitom podařilo alespoň zachránit polykací cesty.

Andreami okamžitě psala, Jirkovi prý vybrali úplně všechno a zachránili mu polykací cesty," prozradil Blesku mecenáš Jiřího Pomeje podnikatel Pavel Pásek s tím, že vše proběhlo bez problémů a Jirka už je dokonce i při vědomí. „Byl jsem přítomen, a samotný zákrok provedl pan profesor Jaromír Astl. Podrobnosti vám řekne tisková mluvčí," okomentoval úspěšný zákrok chirurgů hercův lékař Tomáš Filipovský.

Jiří Pomeje je po operaci: Jak dopadla? Přišel o hrtan a hlasivky!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
setroseuros
19. 1. 2018 • 18:10

Drzim mu palce. Nech sa skoro uzdravi !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.