Gott na luxusní párty za 10 milionů: Kolik mu přistálo na kontě? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Gott na luxusní párty za 10 milionů: Kolik mu přistálo na kontě?

Karel Gott slavil Silvestra v casinu na Rozvadově
Karel Gott slavil Silvestra v casinu na Rozvadově (Karel Kopáč)

Na Las Vegas si Karel Gott (78) potrpí. V roce 1967 tam byl v angažmá a v roce 2008 se zde oženil. Na Silvestra sice do Ameriky neletěl, ale vystoupil na velkolepé párty v českém Las Vegas v Rozvadově. „Jsem tu s vámi rád,“ řekl asi dvěma tisícům hostů. 

Slavík nebyl v největším a nejluxusnějším evropském kasinu poprvé. Patří již několik let k jeho největším hvězdám. Vynechal jen roky, kdy bojoval s rakovinou mízních uzlin. O výši honoráře pro naši pěveckou jedničku se dá spekulovat, ale podle informací Aha! jde určitě o statisíce, zdroj z okolí majitele kasina dokonce hovoří o sedmimístné sumě. Což už se rovná přinejmenším milionu...

„Koukám, že vás je tu hodně. Třeba vás bude příští rok ještě víc. Ať je to šťastný rok,“ naznačil Gott na jevišti své plány do budoucna. Naživo zazpíval s Boom!Bandem Jiřího Dvořáka desítku největších hitů, mezi nimiž nechyběla jako vzpomínka na Karla Svobodu (†68) Lady Carmeval, Včelka Mája, Pretty Woman a Když jsem já byl tenkrát kluk. Kvůli velkému počtu nadšených Němců zazněly i verze oblíbených písní našich západních sousedů v jejich řeči. Gott vystoupil před dvaadvacátou hodinou a pak v Rozvadově spolu s manželkou Ivanou (41), Michalem Davidem (57) a samozřejmě majitelem kasina Leonem Tsoukernikem (44) uvítal i nový rok 2018. Luxusní Silvestrovská párty plná hvězd první velikosti přišla odhadem na 10 milionů korun...


Přijeli i Smokie
Vedle Gotta vystoupila také legendární britská skupina Smokie, legenda 70. let minulého století. Na hudební scéně jsou rockeři už od roku 1963. Vedle anglických bardů vystoupili i vynikající Queenie, což je oficiáně nejlepší světová revivalová skupina kapely Qeen. Nechyběly ani brazilské tanečnice – krásky z Rio de Janeira a Vadim Ananěv.

Mistr Kalinka:
Pořád mám slzy v očích
Ruský sólista Alexandrovců Vadim Ananěv, přezdívaný mistr Kalinka, byl další hvězdou silvestrovského večírku v kasinu. On zrovna nemá sváteční čas rád. Je to rok, co spadlo letadlo s částí souboru Alexandrovci. „Když vzpomínám na tanečnice, mám slzy v očích. Bylo jim sedmnáct, osmnáct let, měly život před sebou,“ smutní muž, jemuž zachránilo život narození syna. Nenastoupil tak do letadla, které se zřítilo 20. prosince 2016 u Soči do Černého moře. Na palubě Tu-154 na trase z Moskvy na vojenskou základnu v syrské Latákii bylo 92 lidí, z čehož 64 byli členové sboru.



Přečtěte si
-bello-
2. 1. 2018 • 22:40

zamlzena to je demence.Nekecám!Přiblblým úsměvem maskuje, že buď už pořádně nerozumí, nebo neudrží pozornost, ale je zvořilý a tak předstírá opak!

-bello-
2. 1. 2018 • 22:38

V Las Vegas měl angažmá v baru! Ke Gottovi nic, nezájem, jen to, že v Las Vegas měl angažmá v kasínu, ale v baru tam zpíval po nocích.Asi tak, jak v Praze v Alfě, Jaltě, nebo ve Vltavě.Talkže Gott nezajímavý, ale vzpomněla jsem si jak spadlo letadlo s Alexandrovci a plátek Charlie Hobdo ihned zveřejnil satiru na padající Rusy z ledadla . Já si říkala, jděte Francouzi do hajzlu , už se nedivím , že vás tam občas někdo vystřílí! Je ne suis pas Charlie

mord
2. 1. 2018 • 18:43

Nezvan pitomosti nulo a vyměň si pliny

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.