Vzpomínáte na reportérku Divišovou? Dcera hraje v ULICI | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Vzpomínáte na reportérku Divišovou? Dcera hraje v ULICI

Při seriálovém porodu bylo úplně jiné miminko
Při seriálovém porodu bylo úplně jiné miminko (Foto Aha! – A. Malachovský)

Je jí teprve 11 měsíců a už jí chodí honorář za natáčení Ulice. Reportérka Bára Divišová (32) svou krásnou dceru Žofinku totiž půjčila seriálové Jindře, která otěhotněla s Bedřichem Liškou. Nemluvně je teď na obrazovce víc než ona!

Geny bude mít asi po mamince. Na světě není ani rok a už se pravidelně objevuje na televizní obrazovce. V seriálové zavinovačce jí pravidelně chová Jindra neboli Bohdana Pavlíková (41), která neplánovaně otěhotněla s Béďou v podání Adriana Jastrabana (48). A není to asi nic zrovna příjemného. Musí se neustále nechat převlékat, uspávat, probouzet a nechat se oslňovat filmařskými světly.

Čtyři miminka v jednom

Roli malé Lady ale bude mít naštěstí jen na dobu určitou. Podle informací deníku Aha! si Bedřichovu dceru od natáčení porodu po současnost zahrála už čtyři miminka! „To je zcela běžná praxe. Umíme s tím pracovat tak, aby ani ten nejpozornější divák změnu nezaznamenal,“ řekla Aha! castingová manažerka Táňa Chutná. Podle ní je ale největší oříšek sehnat někoho na natáčení porodu. „Do posledních dní nemáte jistotu, že se děťátko, s nímž počítáme, včas narodí. Nevíme, jakou bude mít povahu a jak bude natáčení snášet,“ dodala.

Matka jen před kamerou

„Zajímavé je, že teď hraju samé role matek. Ve Švandově divadle jich mám dokonce pět. Přitom sama matka nejsem,“ svěřila se Bohdana Pavliková. „Když jsem děti mohla mít, nebylo s kým, a když už bylo s kým, příroda rozhodla jinak,“ upřesnila představitelka Jindry z Ulice.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.