Hokejový reprezentant Kunce havaroval, spolujezdkyně zemřela: Řídil opilý? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Hokejový reprezentant Kunce havaroval, spolujezdkyně zemřela: Řídil opilý?

Za volantem auta smrti seděl podle MF Dnes bývalý hokejista Daniel Kunce. Při nehodě zemřela mladá kosmetička Jana.
Za volantem auta smrti seděl podle MF Dnes bývalý hokejista Daniel Kunce. Při nehodě zemřela mladá kosmetička Jana.  (Jiří Rubeš, Facebook, HZS)

Šest let v base! Natvrdo! Přesně takový trest hrozí hokejovému obránci Danielu Kuncemu (46), někdejšímu dlouholetému německému reprezentantovi s českými kořeny. Při autonehodě v Olomouci zemřela jeho spolujezdkyně a on prý měl v krvi alkohol!

Bílý mercedes se v pátek nad ránem podle svědků řítil do centra Olomouce šílenou rychlostí. Za volantem byl podle serveru iDnes Kunce – rodák ze Šumperka, který coby junior odešel do Německa a po předcích tam získal občanství. Reprezentoval na dvou olympiádách, byl hokejovou hvězdou...

A jako hvězda se, bohužel, choval i za volantem. Svůj bourák v hanácké metropoli »zapíchl« do betonového sloupu veřejného osvětlení. Trosky vozu skončily rozmetané v širokém okolí, hořící auto uhasil kolemjedoucí řidič. Spolujezdkyně nepřežila, řidič skončil ve vážném stavu v olomoucké fakultní nemocnici. Podle informací Aha! mu v krvi naměřili 2,7 promile alkoholu!Za usmrcení z nedbalosti Kuncemu hrozí až šest let vězení. Pokud se informace o alkoholu potvrdí, nemá u soudu šanci.

Jana (†32) byla vizážistkou celebrit

Kdo byla ona dívka, jejíž život vyhasl v Kunceho voze? Mladá olomoucká kosmetička Jana D. (†32), vizážistka celebrit! Starala se mimo jiné i o zpěváka Ladislava Křížka (54). „Ona umřela? Do p*dele! No ty vole...“ byl v šoku zpěvák, když se o tragédii dozvěděl. „Jana pracovala jako vizážistka pro Kreyson, starala se o nás. To byla tak strašně hodná holka, krásná...“



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.