Jaroslava Kretschmerová: Zachraňovala ji ostraha! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Jaroslava Kretschmerová: Zachraňovala ji ostraha!

Jaroslava Kretschmerová se zapomněla v šatně.
Jaroslava Kretschmerová se zapomněla v šatně. (Profimedia.cz)

Jaroslava Kretschmerová (62) patří mezi velmi oblíbené herečky, protože je prý velmi milá a hodná osoba. Zároveň je to s ní občas těžké, protože si dělá, co chce. Jak v zákulisí, tak na jevišti si dělá věci po svém a jednou se kvůli tomu dostala i do pořádné šlamastiky!

„Ona je hrozně hodná a milá ženská, ale zkrátka si dělá, co chce. Třeba když jsme zkoušeli, chodila na zkoušky, kdy chtěla, některé texty neuměla, jindy zase říkala repliky někoho jiného. Nebo chodila z jiné strany na jeviště, než měla,“ řekl Sedmičce zdroj z Ypsilonky. Vzhledem k tomu, že je Jarka ale zlatíčko a všichni ji vše odpustí jenom kvůli jejímu úsměvu, dostane se z problému snadno.

Její tvrdohlavost a menší nezájem o to, co se děje kolem ní, ji jednou způsobil menší trable. Po představení herečka meditovala natolik, že přestala vnímat čas a ostraha ji zamkla v Kongresovém centru! A jelikož se bez již zmíněné ostrahy nikdo nedostane ven, museli se v noci kvůli herečce vrátit zpět a Kretschmerovou tak z Kongresáku vysvobodit.

Na video s Jarkou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.