Při policejní akci kontrolovali celebrity: Kratina se zlobil! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Při policejní akci kontrolovali celebrity: Kratina se zlobil!

Vladimír Kratina
Vladimír Kratina (Foto pro Aha! - TV Nova)

Auto České televize uvízlo na pražské magistrále v síti kontrol dopraváků. Jali v něm Veronika Žilková (56), Otakar Brousek mladší (60) a Vladimír Kratina (65). A vůbec se jim nelíbilo, že je natáčí kamera...

Dopravními kontrolami na pražské ulici 5. května vyvrcholila v sobotu dvoudenní policejní akce. Dopraváci zastavovali téměř každé auto, aby řidiče zkontrolovali.

Kryli si obličej

Šofér České televize, který vezl Veroniku Žilkovou, Otakar Brousek mladší a Vladimír Kratina na natáčení do Brna, se žádného přestupku nedopustil. Hercům se ale zjevně nelíbilo, že je při čekání v autě natáčí reportér agentury Aktu.cz.

Žilková tlumočila svoji nespokojenost přes policistu, Brousek v jednu chvíli otevřel dveře od auta, ale pak ke kameramanovi jen otráveně mávl rukou. Spolu s Žilkovou si zakrývali obličej.

Zbytečné dusno

Kratina ale neváhal vystoupit a dožadoval se, aby reportér vypnul kameru. „Když mě někdo natáčí, má se zeptat,“ tvrdil. Když se dozvěděl, že podle zákona lze na veřejném místě natáčet kohokoliv, otráveně se vrátil do auta. „Tak takhle to máme? Tak to je výborný, tak to máte v pořádku,“ prohlásil ještě ironicky.

Žilková Aha! potvrdila, že v autě skutečně cestovala na natáčení do Brna. Proč se ale bránili přítomnosti kamery, když se nic nestalo, už ale nevysvětlila...

Víte že...

...během dvoudenní policejní akce, která zahrnovala i kontrolu objektů, pátrání po hledaných osobách a kradených věcech, policie zadržela 23 osob a odhalila 313 přestupků?


Hercům se nelíbilo, že je při silniční kontrole natáčel kameraman.

Video se připravuje ...




Přečtěte si
jity
14. 11. 2017 • 11:02

Aby se celý pan Kratina nepos..., ostatním joulům to má být dobrý a oni jsou snad něco jiného?

6010
14. 11. 2017 • 10:22

Kratina se zlobil, Žilková se schovávala.Trapáci.Vždyť snad nic neprovedli, tak proč byli tak trapní? Policejní kontroly se týkají každého.Je zajímavé, že jim kamera vadila, ale jinak se před kamerami producírují až běda.Ale to mají zaplacené,tady holt z toho nic nekáplo. Vypadli mi z oka.

platykodon
13. 11. 2017 • 13:56

A Kratina s Žilkovou jsou celerity???

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.