Známý herec o pitce se Zemanem: „Vypili jsme spolu několik vín a slivovici. On je moci žrout!" | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Známý herec o pitce se Zemanem: „Vypili jsme spolu několik vín a slivovici. On je moci žrout!"

Miloš Zeman - zátiší se sklenkou
Miloš Zeman - zátiší se sklenkou (Profimedia)

Populární herec Vladimír Kratina (66), který se rozhodl na podzim kandidovat do Senátu, promluvil o vztahu s prezidentem Milošem Zemanem (73)! A šlo opravdu o pikantní historku.

„Já jsem byl s Milošem Zemanem během revoluce na výjezdu, letěli jsme z Kbel do Kunovic na Moravu,“ rozpovídal se Kratina. „Musím říct, že na tohle vzpomínám velmi rád! On byl velmi vtipný, báječný, vypil hektolitry alkoholu, který do nás na té Moravě lili. Já jsem v té době vydržel také dost, ale už jsem ji měl jako z praku. A Miloš Zeman? On pil dál a pořád se držel. Mluvil z tribuny spatra a věnoval se lidem,“ pokračoval ve vyprávění herec.

„Vypili jsme spolu několik vín a slivovici,“ doplnil Kratina. A přidal i aktuální komentář na adresu prezidenta: „On je moci žrout a baví se tím! On používá tu moc k tomu, aby dělal věci, které ho baví,“ uzavřel kandidát do Senátu.

Na video s Vladimírem Kratinou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.