Fanoušci Gotta v slzách: Dojemné setkání po 10 letech | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Fanoušci Gotta v slzách: Dojemné setkání po 10 letech

Karel Gott na koncertě Heleny Vondráčkové
Karel Gott na koncertě Heleny Vondráčkové (Herminapress.cz)

Po neuvěřitelných deseti letech se znovu společně na scéně setkali Karel Gott (78) a Helena Vondráčková (70). A fanoušci obou legend slzeli dojetím. 

Slavíkovi letos kvůli pracovnímu vytížení nevycházelo, aby se dostal na jeden z narozeninových koncertů své kolegyně. Nakonec se to ale povedlo a byl třešničkou na dortu Heleniny vyprodané show v bratislavské hale Ondreje Nepely. Společně si tam zazpívali duety Jen pár večerů (při něm si také krátce zatačnili) a Tak jdem, tak pojď.

„Jsem ráda, že Kája přijal mé pozvání a že jsme si spolu mohli po čase opět zazpívat. Mám ho moc ráda,“ řekla Aha! Helena. „Jak ty to děláš, že tak mládneš?“ vtipkoval na adresu Vondráčkové Slavík, který už v minulosti několikrát vysekl zpěvačce poklonu za její profesionalitu a pracovní píli. Společné vystoupení obou popových legend pak dohnalo k slzám dojetí tisíce jejich fanoušků. Při aplausu ve stoje v závěru koncertu chytil Karel Helenu za ruku a pěknou chvíli ji tisknul. O tom, jak moc ji má rád i on, nikdo v tu chvíli nepochyboval...

Karel Gott: Už ví, kdy se bude stěhovat zpátky na Bertramku!

 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.