Agáta zfalšovala podpis Žilkové: Důvod zaskočí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Agáta zfalšovala podpis Žilkové: Důvod zaskočí!

Největší tetování má Agáta na rameni. Původně to byli andělíčci, dnes je to abstraktní cákanec barev.
Největší tetování má Agáta na rameni. Původně to byli andělíčci, dnes je to abstraktní cákanec barev. (J. Tůma, H. Pokorná)

Agáto, Agáto, že se nestydíš! Známá rebelka prozradila, že k první kérce si pomohla podvodem. Tahle ženská si jednoduše žije podle svého a ničeho se nebojí!

Agáta Prachařová, která zanedlouho porodí své druhé dítě, prozradila, že první tetování si nechala udělat už ve třinácti letech. Snad všem je známé, že k tomu potřebovala v tetovacím salónu písemný souhlas rodičů. V některých salónech dokonce rodič musí přijít rovnou jako doprovod. Agáta se toho opět nebála a tak podpisy rodičů zfalšovala!

,,Potřebovala jsem k tomu souhlas obou rodičů, ale protože jsem věděla, že hlavně máma by mi to nedovolila, tak jsem jejich podpisy zfalšovala,“ přiznala se Agáta Blesku. ,,Moje první kérka nemá žádný význam. Byla jsem mladá…,“ dodala Prachařová, která byla a je opravdu velké kvítko.

Na video s Agátou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
5. 7. 2017 • 01:35

robin5 to nejde!!! To by ten mozek vysublimoval úplně!

-bello-
5. 7. 2017 • 01:22

Když byla mladá, měla na rameni óbr kérku " Věřím v Boha. "A když byla starší , pro sichr si kérku přemalovala ( to když Merkelová začla vyhrožovat kvótama ) . Na tu novou už jí matka Žíla kejvla a poslala do Němc hledat " samce " a ženicha.(To když se tehdy Prachař cukal ).Nová kérka Araby nerozzuří a s Prachařem člověk nikdy neví....

majojo
4. 7. 2017 • 19:12

A ještě se tím chlubí, kráááva?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.