Ivana Trump: Jak vystoupit z auta za 11 milionů? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Ivana Trump: Jak vystoupit z auta za 11 milionů?

Nejvíc bojovala s výstupem před Obecním domem.
Nejvíc bojovala s výstupem před Obecním domem. (Foto Aha! – M. Pátek, P. Machan, M. Hykl, ČTK)

Život v luxusu dá někdy zabrat. Své o tom ví i Ivana Trump (68). Exmanželku amerického prezidenta Donalda Trumpa (71) při návštěvě Česka všude vozí rolls-royce za 11 milionů, ale vystoupit z něj není bůhvíjak milionové. 

Kožené sedačky pohodlné jako v obýváku, klimatizace, bar, lednička, televize, koberečky z jehněčí vlny za 35 000 korun, to všechno si miliardářka v limuzíně Rolls-Royce Ghost Black Badge užívá. Jenže mnohem víc by ocenila cestu výtahem nebo na pojízdných schodech. Proč? Vystoupit v úzkých šatech na vysokých podpatcích z takového auta není totiž nic jednoduchého.


Trump sice pokaždé její osobní strážci otevřou dveře, ale už jí nikdo nepodává ruku, aby se jí snáze z hlubokých sedaček vystupovalo. A proto se u toho paní Ivana pěkně zapotí,“ prozradil Aha! očitý svědek.
V každém případě je to pro Trump mnohem menší námaha, než kdyby v těchto vedrech měla chodit pěšky. Proto ji limuzína vozí úplně všude. I v případě, že se jedná o krátičkou vzdálenost. Důkazem je i její úterní večeře s návrhářem Osmany Laffitou (52). Hotel, kde je ubytovaná, a restaurace, kam si »zašli«, od sebe dělilo jen 459 metrů. Což je minuta jízdy autem. A pak nějaké ty vteřiny na vystupování...

Na video s Ivanou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
27. 6. 2017 • 02:12

Ježíši, dyť ona vypadá naprosto zdevastovaně.A ty hubený nohy a tělo jako sud.Tohle bylo sportovkyní ?

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.