Zoufalá Verešová: Neustálé prosby o peníze! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Zoufalá Verešová: Neustálé prosby o peníze!

Verešová nechce být za blbce!
Verešová nechce být za blbce! (Profimedia.cz)

Andrea Verešová si sama díky modelingu umí vydělat pořádný balík peněz, i tak ale rodinnou pokladničku spíše plní její bohatý manžel. Vzhledem k tomu, že se má modelka tak dobře jí neustále lidé žádají o finanční dary a někdy si i vymýšlí, to Andreu mrzí a vytáčí…

Verešovou neustále někdo prosí o peníze. Už to prý přesáhlo do takové míry, že se raději rozhodla založit nadační fond. ,,Založila jsem Nadační fond Andrey Verešová, jehož prostřednictvím se staráme o děti, které to potřebují. Podnikáme různé věci, děláme tábory, je toho hodně…

Myslím, že je lepší, když lidé vědí, že mají kam napsat. Já si pak v klidu mohu ověřit vážnost jejich situace, zjistit si fakta…Víte, lidé si někdy vymýšlejí a já sice opravdu ráda pomůžu, jen bych nechtěla, aby toho někdo zneužíval,“ řekla maminka dvou dětí v rozhovoru pro Sedmičku.

Na video s Verešovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ivoadler
19. 6. 2017 • 16:48

Všem žadatelům nas rat! Jsou to příživníci.

jity
19. 6. 2017 • 12:34

Tak tu Verešovou potkáváme s jejími dětmi u lékaře a bydlí v Přešticích na plzeňsku. Její děti tam chodí do státní školy jako ostatní děti, a že to byly hračky od ní víme od lékařky, protože si lékařka stěžovala, jak byly v krátké době rozkradeny. Děti Andrei je nestačily mnohdy ani používat asi jich mají dost. Ona ze sebe nedělá nafrněnou a chodí nakupovat jako ostatní matky, dcera ji často potkává. Doktorka má klientelu jako každá jiná doktorka, nechápu proč se o ni otíráte, je to oblíbená a zodpovědná doktorka. Někdy bychom se divili kdo je schopen krást. Andrea V. je oblíbená více než její manžel. Vy ji neznáte, tak proč do ní kopete?

-bello-
19. 6. 2017 • 10:55

Nojo, to ví každej, že mediálně známí lidé jsou bombardovaní žádostmi o peníze.Jen nevím, jak zrovna tupka , blbka Verešová " ověřuje " , kdo je ten pravý a smí na její tábor, popř co za přání mu splní. ( Podle ekonomické situace bratrů Slováků to vidím na půl Slovenska ). Ano, taková nadace je to chvályhodná. A přesně tak je mi protivná a přesně tak je mi protivný vtíravý fond klabzubky Terezy Maxové.A víme, že z podobných fondů cizopasila i Talmanová ( Topolánek ) a hnusná vrchní státní zástupkyně Vesecká ( causa Čunek ) a ani Havlová Veškrnová " nepodniká " v nadaci bez pěkného zisku pro sebe.Dobrotu duše ani v jedné z nich nevidím! Na 100 % sázím, že tyhle " Matky Terezy " by do těch ústavů, nebo táborů nezašly o své vůli a bez blesků foťáků. Talmanová s Veseckou ve fondu vybraly miliony, dětský domov dostal 30 tisíc.Zbytek dámy probendily na svou reprezentaci , kabelky, a velké párty např. v Chuchli Z nadace se dá ukrojit i slevou na daních, takže jsem si jistá, že Verešová má svůj příspěvek 1000 x dávno zpátky.Nadační fond, kde splňuje dětem přání založila v 2016 a např. provedla po molu holčičku, která si to po své onko nemoci přála.

-bello-
19. 6. 2017 • 10:01

jity jak se ví, že to byly vyřazené použité hračky z domácnosti Verešové?To se tam s úctou o tom hovoří ? Nebo je to dokonce na nástěnce uvedené jako její " dar ? " A kde vůbec bydlí Verešová? Pokud na Slovensku, tak tam nouze o práci je veliká.O tom žádná.Naposledy jsem to rozebírala se Slováky včera! . Koneckonců i proto Verešová opruzuje furt v Česku, i když by ráda za hranice dál, ale za celou kariéru se jí to navzdory Jágrovi a Volopichovi nepovedlo. Samozřejmě, krást se nemá, nesmí.Jde o to, jakou holt má klientelu ta doktorka !

jity
19. 6. 2017 • 08:53

Zvláště kde bydlí Andrea neni o práci nouze. Holt je lepší natáhnout ruce než jít dělat. Andrea darovala do čekárny u dětské lékařky po svých dětech hračky a ihned to bylo rozkradeno. Zkrátka lemplové byli a budou.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.