Oldřich Vízner (70): Utajený historický mlýn a... HROB POD STROMEM! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Oldřich Vízner (70): Utajený historický mlýn a... HROB POD STROMEM!

Oldřich Vízner má nezvyklé nápady.
Oldřich Vízner má nezvyklé nápady. (Foto: David Kundrát)

Tajné přání. Herec Oldřich Vízner (70) má nezvyklé nápady. Už si totiž naplánoval, jak chce být jednou pohřbený. A je to opravdu netradiční způsob.

„Já jsem viděl jednou jeden krásný film, kde umřel mladý tatínek a oni mu vykopali na zahradě díru a podle stromu, který mu patřil podle Keltů, vybrali strom, zasadili a nasypali tam ten popel,“ svěřil herec s tím, že se mu rituál velmi zalíbil a rozhodl se, že chce také tento pohřební rituál.

Zůstane a roste
„My jsme teď stejným způsobem pochovávali dědu na Šumavě a lidi říkali, že to byl ten nejkrásnější pohřeb, protože on tam zůstane a roste,“ prozradil Vízner v pořadu Můžu dál? s Alešem Cibulkou (40).

Strom a početí
Od moderátora dostal k nedávno oslaveným 70. narozeninám modřín, který k němu patří. „Ten strom se určuje podle data početí, odečetl jsem 9 měsíců a nevyšlo to. A pak jsem ještě přidal týden a vyšlo to, nejdřív to byl jiný strom a to jsem si říkal, že to nejsem já, ale pak vyšel modřín a to jsem si říkal, že jsem rozhodně já,“ prozradil Oldřich na své chalupě, kde rád tráví volný čas.

Nezná histerii
Historický mlýn si pořídil již v 70. letech s tehdejší manželkou Janou Šulcovou (70). „Mlýn vyhořel někdy v 18. století a na tom původním byl postaveným tento. Ten původní byl menší a mrzí mě, že nevím, jak vypadal,“ dodal herec.

Několikrát vykradený
Oldřich Vízner má na své milované chalupě ale smůlu. „Byl jsem vykraden mockrát. Počítal bych to na stovky. To se mi neříká dobře. To bylo neskutečný, tolik věcí,“ svěřil herec s tím, že se jednu dobu snažil nechávat zlodějům otevřeno, aby nic nezničili, ani to nepomohlo.


Premiéra již dnes
Premiérový díl pořadu Můžu dál? s Oldřichem Víznerem uvidíte už dnes ve 21.15 na TV Barrandov.

VIDEO - Oldřich Vízner odhalil soukromí! Jak bydlí?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
pelagie
29. 5. 2017 • 08:41

Nadpis" nezná histerii" snad historii.....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.