Noida to přestalo bavit: Má lišácké řešení! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Noida to přestalo bavit: Má lišácké řešení!

Václav Noid Bárta přiznal, že Facebook už ho nebaví.
Václav Noid Bárta přiznal, že Facebook už ho nebaví. (Pavel Machan a archiv Blesku)

Václav Noid Bárta momentálně neprožívá šťastné období. Smutek z rozvodu se snaží zahnat prací. Na zábavu mu příliš času nezbývá a na ženy nemá náladu. Prozradil ale, kde některé ze svých lásek poznal, a proč už tam nejspíš další osudovou ženu nenajde.

Sociální sítě nejsou pro Václava Noida Bártu žádné tabu. Přes internet poznal nejenom Elišku Bučkovou, ale i Gábinu Dvořákovou, se kterou se rozvádí. Jenže na oblíbenou sociální síť zpěvák zanevřel. „Facebook mě nebaví tím, jak tam neustále čtu články o uprchlících, o politice. O věcech, které jsou bláznivé, neověřené, kolikrát i nafouknuté,“ vysvětlil Václav Bárta pro revue.idnes.cz.

To, že zanevřel na Facebook, ale neznamená, že už se na sociálních sítích nevyskytuje. „Instagram je dobrý v tom, že se koukám na fotky pouze z okruhů, které si vyberu,“ neprozřetelně prozradil zpěvák, o kterém se říká, že miluje sex a momentálně se rozvádí.

Noid o nové ženě ve svém životě: Zamilovat jsem se nestihl! Jsem ženící typ!

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.