Manželka Rumla: Co štve Kubánku na českých chlapech! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 17. dubna 2024

Svátek slaví Rudolf, zítra Valérie

Manželka Rumla: Co štve Kubánku na českých chlapech!

Ondřej Ruml s manželkou Doris
Ondřej Ruml s manželkou Doris (Foto: Herminapress)

V Česku už žije 16 let, v roce 2015 řekla "ANO" zpěváku Ondřeji Rumlovi (35). Přesto, že se jí jako Kubánce v Česku líbí, pár výhrad přece jen má...

Sexy dračice Doris Martinez, která je už dva roky manželkou Ondřeje Rumla, se rozpovídala o tuzemských "pánech tvorstva". Co ji vadí? "Češi by se měli víc usmívat. Anebo prostě jen odpovědět na pozdrav. Pokud vejdu do výtahu společně se sousedem a on se neobtěžuje pozdravit, a to dokonce ani po té, co to nevydržím a pozdravím já, je to smutné. A pak je tu jedna věc, kterou u českých mužů nechápu," začala zhusta svou kritiku Doris v magazínu Ona Dnes. Co teda nechápe?

Prý jí zdejší muži diplomaticky řečeno nevoní! "Vždyť je tady spousta značek, já vůbec nerozumím tomu, proč to ti chlapi nepoužívají. Mohou si přece vybrat  i levnější výrobek, když nemají moc peněz. Možná nebude tak kvalitní, ale je to pořád lepší než nic. Všímám si toho hodně na tanečních party. U nás si chlap bere i košili na převlečení, jakmile jde tancovat," dodala naštvaně paní Rumlová.


Ruml na videu šokuje: Doma chodím v růžových lodičkách! 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.