Tajnůstkař Ruml je táta! Kubánka mu porodila dceru | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Tajnůstkař Ruml je táta! Kubánka mu porodila dceru

Ondřej Ruml je s Doris Martinez ženatý od roku 2015.
Ondřej Ruml je s Doris Martinez ženatý od roku 2015. (archiv Blesku)

O Vánocích si nerozbalil jen dárky! Podle zjištění Aha! se Ondřeji Rumlovi (37) ze show Tvoje tvář má známý hlas narodila dcera Rozálie. Sladkou novinu, že je jeho manželka Doris Martinez (38) těhotná, tajil celých devět měsíců.

A nepřestal s tím ani po porodu. „K těmhle věcem se vůbec nevyjadřuju,“ mlžil zpěvák. Svou půvabnou manželku Doris ale neuhlídal. Půvabná Kubánka zničehonic na začátku ledna zveřejnila svou sexy fotku v pokročilém stavu těhotenství. Zdroj z okolí páru však Aha! prozradil, že miminko už je na světě. „Dcera se jim narodila už o Vánocích, dali jí jméno Rozálie,“ řekl Aha! člověk, který si nepřeje být jmenován.

Krom běžných rodičovských povinností se teď rodiče budou muset shodnout, jak budou na miminko mluvit. „Naučil jsem se vcelku dobře španělsky, takže i doma na sebe mluvíme španělštinou. Ale žena češtinu zvládá také docela dobře,“ nechal se už dříve slyšet Ruml.

 Ondřej Ruml: Největší radost mi manželka udělá, když mě pohladí

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.