Gregorová o útěku Koptíka: Mě to fakt netrápí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Gregorová o útěku Koptíka: Mě to fakt netrápí!

Hana Gregorová si myšlenkami na rozchod nezatěžuje hlavu.
Hana Gregorová si myšlenkami na rozchod nezatěžuje hlavu. (KAREL KOPÁČ)

Vztah Hany Gregorové (64) s o mnoho let mladší Ondřejem Koptíkem (32) je veřejností probírán dnes a denně. Spekuluje se o tom, proč si pohledný mladík s oblíbenou herečkou začal a mnoho lidí si myslí, že za tím stojí jakési zištné důvody. Jenže herečka si vztah s mladým mužem užívá a z jejích slov je jasné, že ho bere opravdu s nadhledem.

Hanu Gregorovou třeba vůbec netrápí myšlenky na to, že její vztah s Ondrou Koptíkem jednou skončí. „Vím, že by to bylo kvalitní sousto pro bulvár, ale jsem si jistá, že to fakt nehrozí,“ uvedla herečka.

„Je to můj život. Vím, kolik je mi let, nenosím bílé podkolenky a copy s mašličkami a neskáču přes švihadlo, abych předstírala mládí. Naopak. I v tomto věku dále vedu Divadlo Radka Brzobohatého, točím, režíruji, hraji, pracuji i šestnáct hodin denně,“ prozradila o sobě Gregorová týdeníku Sedmička.

Dokonce sama uznala, že jejich vztah není úplně ideální. „To že je vedle mě někdo, kdo má pouze tu chybu, že je mnohem mladší, mě fakt netrápí. Naopak. Je to velmi příjemné,“ uzavřela a snad právě i díky velkému pracovnímu nasazení nemá na rozchod s Koptíkem ani pomyšlení. Snad spolu budou šťastní ještě dlouho.

Video:  Rozchod byl na spadnutí! Ale odpustila jsem mu, říká Gregorová!

 



Přečtěte si
IngKecner
19. 9. 2017 • 10:44

Mnoho profesionálů se živí tím, že nám radí jak zvládat stáří, jak být aktivní, jak být optimsitičtí, ap. A ve výsoedku by sjte šedesátnici nejraději pohřbili, takže se vás ta výuka asi nedotkla. jenže stáří nemine nikoho. A někdo je starý psychicky již ve dvaceti, a naopak někdo je jura až do konce života ./ přímá zkušenost v rodině/

antonuis.j
28. 4. 2017 • 13:26

Mně taky, přijde mi pohodová a temperamentní, podle mě v klidu, nepáře se s tím a řekne co si myslí... Jako herečka se mi zdá dobrá, zamlada byla kočka.., nevím proč ji všichni tak nenávidí, mně je daleko, milionkrát nesympatičtější její vypečený namyšlený synáček a ošklivá přešitá namistrovaná snacha.

mirkazam
28. 4. 2017 • 10:11

Sranda,ona jejich vztah bere prý s nadhledem....no ono jí totiž ani nic jiného nezbývá.Hezká není, je stará,a tak ji musí docházet,že ten vztah je krátkodobá záležitost......

anezat
28. 4. 2017 • 09:08

Mně je sympatická, v jejím věku se nefláká. A teď se tu do mě všichni pusťte. On ji stejně opustí, hlavně že se na ní zviditelnil.

bursik
28. 4. 2017 • 05:39

Gregorova je vesela vdova -ve Francii se take divi Macron? A jinak at zije rovnopravnost .Dedky toleruji a opacne u kazde 50+takovy poplach v kovarske ulicce

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.