Dalibor Gondík (47): Nový kšeft díky protekci! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Dalibor Gondík (47): Nový kšeft díky protekci!

Dalibor Gondík bude mít nový kšeft.
Dalibor Gondík bude mít nový kšeft. (Foto: Daniel Černovský, ara)

Dalibor Gondík (47) má opravdu štěstí! Jeho kamarád Ivan Vodochodský (53) se totiž stal kreativním producentem dvou televizních seriálů, kterými jsou Ohnivý kuře a Modrý kód. Díky tomu se může Dalibor již brzy těšit na velkou roli.

Ivan Vodochodský má díky své pozici kreativního producenta velkou moc a protekci vůči svému kamarádovi nepopírá. Tato pozice je velmi významná, jelikož může do všeho mluvit. „Znamená to strašně moc věcí. Od spolupráce s autorským týmem přes spolupráci na vymýšlení scénářů, obsazování herců, střižnu a postprodukci. Mým úkolem je všechno polepit dohromady,“ prozradil Vodochodský pro Sedmičku s tím, že nyní myslí na svého kamaráda Dalibora Gondíka, kterého by rád do svých projektů obsadil.

„Dáda někde určitě hrát bude, jen zatím nevím, kam ho dát. Modrý kód je zvláštní typ seriálu, kde máme šest hlavních rolí a čtyři až deset takzvaných průběžných postav. Všechny ostatní role jsou vždycky jen na jeden díl. A já Dádu nechci dávat pouze do jednoho dílu. Chci, aby měl něco většího. Dádův čas přijde. On je totiž dobrý herec,“ prohlásil Ivan a dodal, že Daliborovi k roli dopomůže hned, jak to jen bude možné.

Dalibor Gondík přiznal životní restart:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.