Ťukněte si s celebritou! Herečka Kateřina Kornová slaví 50 | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Ťukněte si s celebritou! Herečka Kateřina Kornová slaví 50

Kateřina Kornová dnes slaví narozeniny. Přejeme všechno nejlepší.
Kateřina Kornová dnes slaví narozeniny. Přejeme všechno nejlepší. (Foto: Pavel Machan)

50. narozeniny dnes slaví herečka, modelka, moderátorka a podnikatelka Kateřina Kornová. Přejeme všechno nejlepší, hodně štěstí, lásky a samozřejmě to zdravíčko!

Kateřina Kornová pracovala jako modelka a tanečnice. Teď oddává snoubence na Staroměstské radnici a moderuje. Jejím prvním manželem byl herec a zpěvák Jiří Korn. Má s ním syna Filipa a dceru Kristýnu.


Kateřina Kornová vystudovala gymnázium. Před kamerou se poprvé ukázala v polovině devadesátých let. Hrála v napínavé komedii Playgirls, v kanadsko-českém dramatu Temné zpovědi nebo v seriálu Ordinace v růžové zahradě. Několik rolí ztvárnila i na prknech Divadla Pavla Trávníčka.

Byla spolumajitelkou pražského kadeřnického salonu. Poté vstoupila Kateřina Kornová do politiky. Stala se členkou zastupitelstva pro Prahu 1. Kandidovala za stranu TOP 09. Kromě toho se věnuje také charitě. Shání finance pro sdružení Adam dětem, které se stará o zkvalitnění pobytu v nemocnicích. Patronku dělá olomouckému hudebnímu festivalu pro handicapované Nad oblaky.




Přečtěte si
aveneta
23. 3. 2017 • 10:51

Tato žena je zcela bezvýznamná....nic v životě nedokázala, jen chvíli byla manželkou Korna...jinak totální nula....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.