Nedvědi jako bratři a parťáci definitivně skončili: Jde o prachy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Nedvědi jako bratři a parťáci definitivně skončili: Jde o prachy!

Jan a František Nedvědovi
Jan a František Nedvědovi (archiv)

Bratři Nedvědi patří mezi legendy české folkové a country scény. Definitivních konců zažili hned několik, ale podle mladšího z bratrů Františka, už je toto skutečný konec. S bratrem už koncertovat nechce a vysvětlil proč.

S bratrem Janem Nevědem se František rozešel už pětkrát. „Když někoho začne pálit dobré bydlo, začne dělat věci, které se neslučují se společným žitím,“ vysvětluje František důvody jejich mnoha společných konců. „Vždycky to bylo z jedné strany a nikdy ne z mojí. Takže jsem si tentokrát řekl, že je definitivní konec,“ dodává v rozhovoru pro týdeník Téma.

Z jeho slov je jasné, že s bratrem si nerozuměli hlavně ve finančních záležitostech, zatímco František se snažil, aby je nikdo neokrádal, Janovi šlo hlavně o zisk. „Jedna firma se třeba rozhodla, že vydá celý soubor všech jeho cédéček. Říkal jsem mu, to dělat nebudeme, ale on: ˊTy pořád nesouhlasíš a házíš mi klacky pod nohyˈ,“ popsal mladší s bratrů, co bylo jednou z posledních kapek.

 

 



Přečtěte si
pinkfloyd23455
20. 11. 2020 • 12:01

No vidíte a máte *** oba!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.