Zelníčková z Ordinace: Zmasakrována kvůli cukru? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Zelníčková z Ordinace: Zmasakrována kvůli cukru?

Veroniku zmlátil její expřítel. U soudu nyní tvrdí, že si útok nepamatuje...
Veroniku zmlátil její expřítel. U soudu nyní tvrdí, že si útok nepamatuje... (Foto Facebook V. Zelníčkové)

Je to již více než půl roku, co herečka Veronika Zelníčková (23), známá ze seriálů Ordinace v růžové zahradě, Gympl nebo Cesty domů, málem přišla o život. Nenapadl ji přitom nikdo jiný než její tehdejší přítel. Ten nyní před soudem přišel se zajímavým vysvětlením…

Zelníčková ten den zkoušela se skupinou Anacreon v Jemníkách na Kladensku. Přímo ve zkušebně pak Waldemar M. (23) prý Veroniku udeřil půllitrem do hlavy, shodil ji na zem a začal škrtit. Před soudem prohlásil, že si nic z toho nepamatuje.

„Když jsme odcházeli, tak si pamatuju akorát, že jsem měl v ruce půllitr a Veronika padá na zem, samotný úder si nepamatuju. Otočila se směrem ke mně a začala do mě kopat. Vzhledem k tomu, že jsem ten den večer byl hospitalizovaný na Bulovce, mohlo dojít ke zkratovitému jednání v důsledku hypoglykemického záchvatu,“ tvrdil podle serveru novinky.cz u soudu obžalovaný. Hereččin expřítel skutečně trpí cukrovkou. Je tedy možné, že před soudem vypověděl pravdu? Jedno je jisté. Pokud ho soud uzná vinným, může jít do vězení až na 18 let!



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.