Nenávist až za hrob? Cibulkové zdrhla dcera! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Nenávist až za hrob? Cibulkové zdrhla dcera!

Dcera Vilmy Cibulkové udělala tlustou čáru za minulostí.
Dcera Vilmy Cibulkové udělala tlustou čáru za minulostí. (Foto: Z. Matyáš, M. Pátek, P. Machan, D. Kundrát, M. Hykl)

Dcera Vilmy Cibulkové (53) prošla v životě už ledasčím. Závislost na drogách ji přivedla k životu na ulici. Teď se zdá, že Šimona (23) konečně chce obrátit svůj život k lepšímu, ovšem bez matky a pořádně daleko od ní.

Spory mezi Vilmou Cibulkovou a Šimonou dospěly až k tomu, že ji herečka chtěla zbavit svéprávnosti. Tomu tehdy zabránil její biologický otec, jenže Cibulkové došla trpělivost a vyhodila dceru na ulici. Čas evidentně napjaté vztahy mezi matkou a dcerou neurovnal.

Šimona udělala tlustou čáru za minulostí, ale celých 280 kilometrů od matky. „Má tři zaměstnání. Pracuje jako barmanka v zapadlém baru na kraji Olomouce, kde se schází různorodá společnost. Dále provází coby průvodkyně na zámku v Bruntále a k tomu má ještě další práci,“ prozradil Blesku z jejího okolí.

Přestože se rozhodla pro nový začátek tak daleko od matky, není na všechno sama. „Táta se jí snaží pomáhat. Dokonce jí posílá měsíčně nějaké peníze,“ dodal zdroj.

 



Přečtěte si
mekanik
28. 9. 2016 • 09:54

ty dnešní par,chanti jsou ještě větší zmr.di než jsme byli my.my jsme byli slabej čajíček

-bello-
27. 9. 2016 • 22:14

Cibulková si s fetující dcerou sáhla na dno, o tom žádná. Ta holka je frajerka, jestli s fetem sekla.To, že se osamostatnila ji jen chválí. Když to srovnám s fetkou Agátou Špagátou, co plodí od Karlových Varů po Prahu ostudu a je rodinou vydržovaná ( co asi tak jako modelína vydělá ? ), pak bych holkám a la Šimona převelice fandila a jejich mámám přála konečně klid a pohodu.

eisenbieger
27. 9. 2016 • 12:23

ta stara breca taky rada mlady , mozna ze chtela prefiknout Simone pritele ...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.