Pyšný Rosák zametl se Štěpánkem i Krausem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Pyšný Rosák zametl se Štěpánkem i Krausem!

Jan Rosák vyfoukl Honzovi Krausovi a Petru Štěpánkovi roli snů!
Jan Rosák vyfoukl Honzovi Krausovi a Petru Štěpánkovi roli snů! (Foto ara)

Z Honzy Rosáka (69) se načas stal otec Fouras v Pevnosti Boyard. Pro mnohé byla volba oblíbeného moderátora velkým překvapením. Hvězda Videostopu nyní prozradila, že o svůj post soupeřila s takovými kalibry, jakými jsou Petr Štěpánek (67) nebo Jan Kraus (63).

„Alternativou byli Petr Štěpánek a Jan Kraus, tedy velmi renomovaní herci. Tudíž nepopírám, že mi velmi zalichotilo, když jsem z takové konkurence vybrán právě já,“ směje se šťastný Rosák.

A proč v boji o roli snů převálcoval své soupeře právě Honza? Moderátor má svou vlastní teorii. „Na to vlastně na Boyardu kápl moderátor Libor Bouček. Hned při prvním natáčení řekl, že jsem člověk, který v televizních soutěžích už rozdal nejvíc peněz. Což je asi pravda, kdybychom sečetli Bingo, Riskuj, Videostop…Tak Libor zřejmě nepřeháněl,“ svěřil se Blesku. Rosák bude na svou roli patřičně oblečen. Oproti otci Fourasovi v původní Pevnosti Boyard ho ale dramatická změna vizáže nečeká. „No trochu jsem se lekl, jak bych měl asi vypadat,“ přiznal Honza se smíchem. „Protože otec Fouras je v tom původním francouzském provedení až děsivý, taková skoro mumie. Tyhle obavy se ale rozplynuly během schůzky s režisérem, který mě uklidnil, když řekl, že by byl rád, abych vypadal jako Honza Rosák. Čili žádná latexová maska na obličeji, žádné vlasy na ramena a vousy po kolena.“ Některé zaryté příznivce původního Boyardu ale tato změna naopak vůbec nepotěšila.



Přečtěte si
ivoadler
1. 9. 2016 • 12:41

Všichni jsou mi u ***e, ale Kraus nejvíc.

ellenic
27. 8. 2016 • 23:56

-bello-Tvůj názor, nevadí, když si to myslíš .

-bello-
27. 8. 2016 • 23:31

ellenic pokud jsi byla v divadle a na neštěstí musel ve hře být i on, pak ti nemohlo uniknout, že je to prdlas herec.Pokud byl v KSČ a nikomu neublížil , pak OK, byla taková doba, pokud ale veřejně odsoudil bráchu a pak po 1989 zase komunisty, je to šunt.A proto jsem to zmínila. Herec je takový, že kromě plytkých princů nedokáže vymáčknout z postavy nic, než text.

suov
27. 8. 2016 • 15:22

No a co má být, není špatné na to upozornit,,,

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.