Aleš Brichta o divné fobii své ženy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Aleš Brichta o divné fobii své ženy!

Brichta se svou manželkou Johankou (Joanna Pawliszynová), která je o celých 23 let mladší.
Brichta se svou manželkou Johankou (Joanna Pawliszynová), která je o celých 23 let mladší. (Foto: herminapress.cz)

Brichta se rozpovídal o tom, jak Evropa vymírá, a měli bychom podporovat rodiny s dětmi. Sám k tomu ale přispět nehodlá. S manželkou Joannou žádné potomky nechtějí.

Aleš Brichta (57) se před nedávnem oženil s Polkou Joannou (34). Kdo si myslel, že s více než o dvacet let mladší partnerkou hned po veselce založí rodinu, ten se těžce zmýlil. Joanna totiž děti nikdy mít nehodlá. „Přes třicet let říkám, že v životě nebudu mít dítě. Ne kvůli kariéře nebo jak budu vypadat. Skutečně je deset procent žen, které v sobě nemají mateřský instinkt. Já, jak vidím dítě, začnu se klepat, bojím se, nesnáším je,“ svěřila se Joanna Magazín Dnes.

Rocker podobnou fobií netrpí, ve svém věku už ale po potomkovi netouží. „Ona mateřské pudy prostě nemá a já už rozhodně taky ne,“ doplnil otec dvou dětí. Všichni ostatní by ale podle Aleše děti mít rozhodně měly.

„Je nutné vytvořit v mladých lidech pocit, že si jich společnost bude vážit, když budou mít děti. Že budou mít zajištěné, aby mohli normálně důstojně žít, že se budou moct bez problému vrátit do práce, že jim děti vezmou ve školce…,“ zamyslel se Brichta.

„Když se zeptáte, co bys chtěl od života, tak každý odpoví: Já bych chtěl dobrý flek a mít se dobře. Nikdo neřekne: Já bych chtěla být hrdá maminka, abych vychovávala šikovná děcka. Když změníte ten způsob myšlení a postavení mladých rodin, v tu chvíli to bude úplně něco jiného. Ale je to běh na dlouhou trať,“ dodává čerstvě ženatý Aleš. Sám má z prvního manželství dnes již třiatřicetiletá dvojčata Aleše a Michaelu.

 



Přečtěte si
ivoadler
28. 8. 2016 • 15:01

Že by Brichta v 57 konečně začal rozum brát? A ne, antikomunista je to pořád.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.