Němci bijí na poplach: Vyhlásili pátrání po Šafránkové! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Němci bijí na poplach: Vyhlásili pátrání po Šafránkové!

Libuška Šafránková se kvůli nemoci stáhla z veřejného života.
Libuška Šafránková se kvůli nemoci stáhla z veřejného života. (Foto Aha! – Robert Klejch, ara)

Nejen princ, ale i Němci marně hledají Popelku! Už dva roky se jim nedaří zkontaktovat Libuši Šafránkovou (63). S prosbou o pomoc se obrátili dokonce na Pavla Trávníčka (65). „Už několikrát mi volali z německých časopisů a škemrali o telefonní číslo na Libušku nebo aspoň předání vzkazu, jenže jsem jim nemohl vyhovět,“ svěřil deníku Aha! Popelčin princ.

V německy hovořících zemích je filmová pohádka Tři oříšky pro Popelku možná ještě populárnější než u nás. „Němci mají pocit, že k sobě s Libuškou patříme a jsme velcí kamarádi. Ale pravda je taková, že jsme spolu točili jen párkrát,“ připomíná herec s tím, že se Šafránkovou není v kontaktu. „Číslo na ni nemám a bohužel se ani nestýkáme,“ stýská si Trávníček.

Herečka, jak známo, před dvěma roky prodělala rakovinu plic. „Vím, že byla hodně těžce nemocná. Myslím, že se jí něco přeplo v hlavě a stáhla se do ústraní,“ míní Popelčin princ. „Nevím, jestli bych po vážné nemoci nereagoval stejně,“ dodává smutně. Popelka bez Popelky
Sám Trávníček chtěl před časem kontaktovat Šafránkovou kvůli výstavě, kterou osobně chystá. „Nebylo to ale úspěšné, tak jsem se rozhodl, že výstavu na téma Popelky udělám bez ní. Zaměřím se víc na postavy kolem prince, jako byla Droběna a princovi kamarádi,“ řekl Aha! herec.



Přečtěte si
malavelka
19. 6. 2016 • 11:55

Žije důstojně, umíá i stárnout. Měly by si z ní vzít i mnohé jiné příklad.

6010
18. 6. 2016 • 09:45

Jako mladá byla krásná a tak by si jí měli lidé uchovat v paměti.Nedivím se jí, že po tak těžké nemoci chce mít již klid a má také již věk na odpočinek.

tlamovka
18. 6. 2016 • 08:03

No a co se děje? Dělají z ní k vůli jednomu filmu kdoví co a mnoho lidí jí má v paži! Já osobně její mluvu též nemusím,kuňká jako žába a že by t byla super hérečka? No nic,je to jen uměle vyvolaná hysterie!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.