Přiznání sporťačky Puhajkové: Co jí přinesl sex s Jágrem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Přiznání sporťačky Puhajkové: Co jí přinesl sex s Jágrem!

Jaromír Jágr a Inna Puhajková
Jaromír Jágr a Inna Puhajková (Aha! – Alexandr Malachovský, David Kundrát, Denisa Hamerníková, Blesk – Roman Souček)

Díky téhle devětadvacetileté fešandě se na sportovní zprávy určitě dívá daleko víc mužů než-li obvykle. Přesto nechybělo málo a bez jistého mileneckého poměru by o krásné Inně zřejmě dodnes neštěkl ani pes...

Některé dámy, které se zviditelnily díky sexu se slavným mužem, dnes dělají, jakoby se vypracovaly zcela samy. Vše ve stylu ala ten chlápek na začátku vlastně nebyl, to všechno já sama! Nikoliv tak naše Inna Puhajková, která bez mučení přiznává vliv exmilence Jaromíra Jágra (44) na start své kariéry.

"V té době jsem skutečně byla přítelkyní Jardy a díky němu jsem se zviditelnila, to nepopírám. Sportovní prostředí bylo pro mě zcela běžné místo, znala jsem mnoho lidí a všechno kolem. Tenkrát do televize hledali sportovní moderátorku a já jsem se jim na kameře líbila. Spíš si myslím, že jsem byla ve správný čas na správném místě," práskla na sebe v Revue.iDnes.cz Puhajková.

 

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.